Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’ın psikopat Gökhan’ı Olgun Toker bu kez baba olarak karşımıza çıkacak!

Son Yaz’ın psikopat Gökhan’ı Olgun Toker bu kez baba olarak karşımıza çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının son dönemde yeteneğiyle ön plana çıkan en başarılı oyuncularından Olgun Toker birbiri arkasına projeleri sıralıyor. Ünlü oyuncu bu kez Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ekrana gelecek. Olgun Toker’in dizide canlandıracağı rol belli oldu.

Olgun Toker’in yanı sıra Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizi için hazırlıklar tam gaz sürüyor. TV8’de yayınlanacak dizide, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Selin Yeninciler de yer alıyor.

Dizinin hikayesi henüz açıklanmadı. Ancak Olgun Toker’in canlandıracağı rol belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Olgun Toker, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde İrem Helvacıoğlu’nun eşi Çınar’ı canlandıracak. İrem Helvacıoğlu da Defne karakterine hayat verecek.

Dizinin yönetmenliğini Müge Uğurlar üstlenirken senaryosunu da Makbule Kosif kaleme alıyor. Dizi için kadro oluşturma çalışmaları devam ederken yakında sete çıkacağı belirtiliyor.

Olgun Toker, en son Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinde psikopat bir mafya karakterini canlandırmıştı. Yetenekli oyuncu Bir Aile Hikayesi dizisinde de çok mutlu bir ailesi olan iyi bir aile babasına hayat vermişti.

Bu arada yetenekli oyuncu çok yakında bir filmde de rol alacak. B Olgun Toker, başrollerinde Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın yer alacağı Merve Kült isimli filmde rol alacak. Netflix’te yayınlanacağı belirtilen film, Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü kitabından uyarlanacak.