Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’la ilgili çok ilginç iddia! Eğer gerçekleşirse izleyicileri havaya uçacak!

Son Yaz’la ilgili çok ilginç iddia! Eğer gerçekleşirse izleyicileri havaya uçacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz’ın final yapmasına karar verildi. İkinci sezona kötü bir başlangıç yapan dizinin final kararı izleyicileri üzdü. Ancak diziyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Eğer bu iddia gerçek çıkarsa Son Yaz izleyicileri çok mutlu olacak.

Birinci sezonun sonunda birçok oyuncunun ayrılmasıyla sarsılan Son Yaz, ikinci sezonda hikaye değişikliğine gitmişti. Dizide zaman atlaması yaşanmış, ilk sezonda ikinci planda olan ve Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz tarafından canlandırılan Yağmur ve Akgün karakterleri ön plana çıkarılmıştı.

Ancak işler umulduğu gibi gitmedi. Dizinin farklı hikayesiyle karşımıza çıkan ikinci sezonu reytinglerden başarılı sonuç alamadı. Ortada, yeni sezonun yeni dizileri sebebiyle oluşan kanlı reyting mücadelesi de olunca Fox TV Son Yaz hakkında final kararı verdi.

Son Yaz'la ilgili çok ilginç iddia! Eğer gerçekleşirse izleyicileri havaya uçacak! 7

İkinci sezona çok düşük reytinglerle başlayan dizinin 26. bölümde final yapmasına karar verildi. Son Yaz dizisi, 15 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ancak bugün ortaya çok ilginç bir iddia atıldı. Bu iddiaya göre Son Yaz’ın yapım şirketi O3 Medya çok yakında BluTV ile bir toplantı yapacak. Bu toplantıda muhtemelen dizinin BluTV’de yayınlanması konuşulacak. Eğer bu iddia gerçekse ve kanal ile yapım şirketi anlaşırsa bu habere en çok Son Yaz izleyicileri sevinecek.