Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’den eski partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf!..

Songül Öden’den eski partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Songül Öden İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan yetenekli oyuncu 2005-2007 yılları arasında Kanal D’de ekrana gelen Gümüş dizisinde birlikte baş rolü paylaştığı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

O dönem izleyiciden adeta psikolojik şiddet gördüğünü ifade eden oyuncu duygularını şu şekilde anlattı; Dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum tabii. ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar’ diyorlardı o zaman üzülüyordum. Yeni mezun olmuştum, küçüğüm haliyle. İnsanlar da çok acımasız.”

Songül Öden'den eski partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf!.. 7

5 kız kardeşi olduğunu söyleyen Songül Öden, “Anaerkil bir evde mücadeleci kadınlarla büyüdüm, oyuncu olmaya  erken yaşlarda karar verdim 18 yaşında ilk kez tiyatro  sahnesine çıktım” şeklinde konuştu.

Annesinin hukuk okumasını istediğini söyleyen Songül Öden, “Tiyatro okumak için annemi TRT’de spiker olacağım diyerek ikna ettim” açıklamasını yaptı.

Çok uzun yıllar yanlış anlaşılmaktan çok korktuğunu söyleyen Songül Öden, artık nasıl anlaşıldığının çok umurunda olmadığını belirtti. Oyuncu, yalakalık ve yalancılıktan nefret ettiğini de söyledi.

Ekrem, Leyla ve Türkan adında üç kedisi olduğunu ifade eden oyuncu, kedileri konusunda çok evhamlı olduğunu da belirtti.

Songül Öden’in konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;