Ana sayfa Dizi Haberleri Bu aralar dur durak bilmeyen Burak Deniz yakında yeniden sette!

Bu aralar dur durak bilmeyen Burak Deniz yakında yeniden sette!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinde rol aldıktan sonra kariyerinde büyük bir çıkış yapan Burak Deniz bugünlerde bir hayli yoğun. Projeleri arka arkaya sıralayan yakışıklı oyuncu yakında yine sette olacak.

Bugüne kadar Küçük Tatlı Yalanlar, Bizim Hikaye gibi başarılı yapımlarda rol almasına rağmen en büyük çıkışını geçtiğimiz kış sezonunda ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle yapan Burak Deniz, projeleri arka arkaya sıralamaya devam ediyor.

Başrolünü Alina Boz’la paylaştığı Maraşlı dizisi sona erer ermez Ferzan Özpetek’in çektiği Cahil Periler isimli dizi için İtalya’ya giden oyuncu, yakında Disney Plus’ta yayınlanacak olan bu yapımda bir fotoğrafçıyı Asaf canlandırdı. Burak Deniz bu dizi sayesinde İtalya’daki şöhretini artıracak.

Bu aralar dur durak bilmeyen Burak Deniz yakında yeniden sette! 46

Yakışıklı oyuncu Cahil Periler dizisinin ardından başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı Şahmaran isimli dizide rol aldı. Netflix’te yayınlanacak dizinin ilk sezonunun çekimleri uzun süre önce tamamlandı. Bu dizinin çekimlerinin sona ermesinden hemen sonra da Burak Deniz soluğu, Gidenler filminin setinde aldı. Yine Netflix’te yayınlanacak filmde başrolü Dilan Çiçek Deniz ile paylaştı.

Burak Deniz hayranlarına müjde kısa süre önce geldi. Buna göre Şahmaran dizisinin ikinci sezonu Netflix’ten onay almıştı. Yakışıklı oyuncu birkaç gün önce yaptığı açıklamada çok yakında Şahmaran için yenide sete çıkacaklarını söyledi.

Yakışıklı oyuncu yaptığı açıklamada, “İkinci sezon hazırlıkları başladı. Mayıs’ta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya eylül zamanı, ya da yeni yıla yakın aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.