Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş yükselirken, Özgü Kaya ile Berker Güven son dönemin en başarılı dizi çifti oldu!

Üç Kız Kardeş yükselirken, Özgü Kaya ile Berker Güven son dönemin en başarılı dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisine olan ilgi artarak sürüyor. Hikayesi, İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin en büyük avantajlarından birisi de başrolde İclal Aydın’ın yer alması… Senaristleri yönlendirme konusunda projenin başlarında çeşitli destekler sunan İclal Aydın, romandaki havayı diziye de yansıtma konusunda çok önemli bir katkı sundu…

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi etkili olunca ve başarılı oyunculuk performansları da gerçekleşince milyonlarca izleyici diziye adeta bağlandı. Salı akşamlarını heyecanla bekleyen dizi hayranları ayrıca Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin uyumundan ve yüksek enerjisinden de çok memnun. Sosyal medyada Türkan ile Somer karakterleri son dönemin en çok konuşulan dizi çifti olarak gözüküyor.

Üç Kız Kardeş yükselirken, Özgü Kaya ile Berker Güven son dönemin en başarılı dizi çifti oldu! 8

Somer ile Türkan’ın hikayesi geliştikçe de sosyal medyada bu çifte olan ilgi de giderek artıyor. Özgü Kaya ile Berker Güven o kadar uyumlu ve o kadar iyi bir görüntü sergiliyor ki, dizinin başarısında bunun katkısı da bir hayli fazla.

İki genç oyuncunun enerjisini ve azmini çok beğenen dizi hayranları, sosyal medyada onlara yönelik övgü dolu yorumlar da yaparak, gündemde kalmalarını sağlıyor.

Üç Kız Kardeş yükselirken, Özgü Kaya ile Berker Güven son dönemin en başarılı dizi çifti oldu! 9

İkiliyi birbirine çok yakıştıran dizinin takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Özgü Kaya ve Berker Güven’in sahnelerini çok beğendiklerini ve birbirlerine çok yakıştıklarını dile getiriyorlar.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin her bölümü heyecan ve süprizlerle dolu.