Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’in uzun bir aradan sonra hayranlarına bir müjdesi var!

Songül Öden’in uzun bir aradan sonra hayranlarına bir müjdesi var!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü oyuncu Songül Öden çok uzun süredir ekranlarda yok. Oyuncu en son 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide canlandırdığı ‘Reyhan’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Oyuncuyu izlemeyi özleyen hayranları, Netflix’de yayınlanmaya başlayan ve Songül Öden’e baş rolünde Sarp Akkaya’nın eşlik ettiği yeni filmi ‘Beni Çok Sev’i merakla bekliyordu.

Film geçtiğimiz haftalarda yayına girdi. Peki izleyici filmi nasıl buldu? Songül Öden’in instagram hesabından  paylaştığı filmin bir sahnesinin fotoğrafının altına yapılan yorumlar izleyenlerin filmi çok etkileyici bulduğunu gösteriyor.

Filmden bir sahnenin görselini instagramdan paylaşan oyuncu altına; ‘Beni Çok Sev’i kimler izledi?’ yazdı. Oyuncunun hayranları filmi çok duygusal ve etkileyici bulduklarına dair pek çok yorum da bulundu.

Songül Öden'in uzun bir aradan sonra hayranlarına bir müjdesi var! 8

Beni Çok Sev filminin yönetmenliğini Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı çok ses getiren 7. Koğuştaki Mucize’filminin de yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin’in üstleniyor.

Filmde Songül Öden ve Sarp Akkaya’ya Ercan Kesal, Füsun Demirel, Güner Özkul, Ushan Çakır gibi dikkat çekici isimler eşlik ediyor.

Songül Öden'in uzun bir aradan sonra hayranlarına bir müjdesi var! 9

Beni Çok Sev filminin konusu özetle şöyle: Sedat, Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan bir adamdır. Kendisine verilen görev gereği Sedat, mahkum olan Musa’yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak memleketine götürür. Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca’yı görür.

Kızı ile muhteşem bir gün geçiren Musa, bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir hisse kapılır. Çok geçmeden annesi Musa’dan sakladıkları her şeyi anlatır. Yonca aslında Musa’nın kızı değildir. Kızının öldürüldüğünü öğrenen Musa, onun başına gelenleri öğrenmek zorundadır.