Ana sayfa Sosyal Medya Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alan Sarp Akkaya’nın ameliyat mesajı hayranlarını meraklandırdı!

Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alan Sarp Akkaya’nın ameliyat mesajı hayranlarını meraklandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Akkaya, son dönemde tv8 ekranında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alıyor. Bugüne kadar birçok projede farklı karakterlerde izlediğimiz oyuncu, başarılı performansları ile akıllarda yer edinmeyi bildi.

Sarp Akkaya, Sıfırıncı Gün gibi aksiyon dolu bir dizide de yine hayranlarını mest ederken, şu sıralarda farklı duygular da yaşıyor. Bir yanda Türkiye’yi sarsan 2 büyük deprem felaketinin acısı yaşanıyorken, bir yandan da Akkaya ailesi annelerinin rahatsızlığı ile büyük endişe içinde.

Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alan Sarp Akkaya'nın ameliyat mesajı hayranlarını meraklandırdı! 8

Sarp Akkaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, annesinin önemli bir ameliyata gireceğini ve kan ihtiyacı olduğunu duyurdu. Bu duyurunun ardından ise ameliyatın gerçekleştiğini belirten oyuncu, şöyle yazdı:

“Ameliyat iyi geçti. Kritik 2-3 gün var. Ama kötü giden bir şey yok ve iyi gideceğine yürekten inanıyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yalnız olmadığımızı bilmek hep mutlu ediyor bizi, sevgiler.”

Ünlü oyuncunun arkadaşları da bu paylaşım üzerine geçmiş olsun dileklerini belirten yorumlar yaptı.

Murat Yıldırım, “Yeni görüyorum çok ama çok çok geçmiş olsun” diye paylaşımda bulundu.

Ayça Varlıer, Altan Dönmez, Deniz Baysal ile Damla Sönmez de geçmiş olsun dileklerini ifade etti.

Sıfırıncı Gün dizisinde başrolde yer alan Sarp Akkaya'nın ameliyat mesajı hayranlarını meraklandırdı! 9