Ana sayfa Dizi Haberleri Songül Öden yeni dizi çekti, çok duygulandı ama konuşamıyor!

Songül Öden yeni dizi çekti, çok duygulandı ama konuşamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ta yayınlanacak olan iki önemli dizinin oyuncu kadrosunda da Songül Öden bulunuyor. Bu dizilerden birisi ünlü oyuncunun başrolü Halit Ergenç ile paylaştığı, Nomen isimli dizi projesi. Diğeri ise Aras Bulut İynemli’nin aylarca üzerine çalıştığı Atatürk isimli yeni dizi. Her iki dijital dizi için de çekimlere katılan Songül Öden, özellikle Atatürk projesine büyük dikkat çekti.

Disney Plus’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına hediyesi olarak gösterilen Atatürk dizisinin çekimleri tamamlandı ama setten hiçbir detay sosyal medyaya ya da basına yansımadı.

Atatürk dizi projesinde rol alan isimlerden olan Songül Öden de çok kısıtlı bilgiler verdi. Proje hakkında konuşmanın yasak olduğunu ifade eden oyuncu, izleyicilerin heyecanını artıracak şu sözleri söyledi: ”

“İki tane işim yeni bitti. Konuşma yasağı olduğu için henüz konuşamıyorum. Ama Atatürk dizilerden birisi. Çok büyük bir mutlulukla içinde olduğum bir iş. Çok güzel bir iş oluyor. Gerçekten çok güzel bir iş oldu. Çok duygulanıyorum. Üzerine konuşulacak çok şey var ama şu anda konuşamıyorum.”

Songül Öden yeni dizi çekti, çok duygulandı ama konuşamıyor! 8

Gerçekten de son dönemde çekilen projeler arasında izleyicilerin en merak ettiği yapımların başında Atatürk dizisi geliyor. Bu projeye ekip çok özel hazırlandı ve ortaya da çok iyi bir hikaye çıktığı şeklinde yansıyan sözler heyecanın artmasını sağladı.

Songül Öden, Atatürk’ün hayatını anlatan dizi projesinde çok özel bir rolde yer aldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini canlandıran Songül Öden için, bu dizi bir iş olmaktan çok daha öte duyguların açığa çıktığı bir proje oldu.

2023 yılında yayınlanacak olan Atatürk dizisine ilgi artıyor ve yayınlanacak fragmanlar heyecanla bekleniyor.