Ana sayfa Dizi Haberleri Tv8’in Sıfırıncı Gün dizisi için beklenmedik düzenleme! Adı da konusu da değişiyor!

Tv8’in Sıfırıncı Gün dizisi için beklenmedik düzenleme! Adı da konusu da değişiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Hazırlıkları başladığında, sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da büyük dikkat çekmesi beklenen bir dizi olacağı konuşuluyordu. Dizinin Türkiye ile birlikte ABD, Arnavutluk, Makedonya gibi bazı ülkelerde de yapılan çekimleriyle gündeme gelmesi, dizinin dünya çapında bir şöhreti de beraberinde getireceği gündeme gelmişti.

Fakat tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, beklenen ilgiyi göremedi! Acun Medya imzalı dizi için kesenin ağzı açıldı! İddialı bir yapım olacağı, oyuncu kadrosundan da belliydi. 28 Aralık’ta ilk bölümü yayınlanan dizi, Çarşamba akşamları ekrana gelen Tuzak’ın yerini aldı. Tuzak dizisi de Perşembe günlerine kaydırıldı kanal tarafından.

Süleyman Mert Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Atasay Koç’un yazdığı polisiye, dram ve aksiyon türündeki dizide Engin Öztürk, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Damla Colbay, Sarp Akkaya gibi, hepsi birbirinden başarılı oyuncular öne çıkan rollerde yer alıyor.

Tv8'in Sıfırıncı Gün dizisi için beklenmedik düzenleme! Adı da konusu da değişiyor! 8

4 bölümü yayınlanan dizinin, aynı gün ekrana gelen dizilerle rekabet edemediği, reytinglerde ilk 10 tablosuna dahi giremediği gözlenirken gündeme köklü değişiklikler yapılacağı öğrenildi. 5. bölümü bekleyenler, bu hafta diziyi Cuma günü ekranda değişimden önceki son bölümüyle izleyecek! Yönetmeni, adı ve konusu değişecek olan dizi için radikal kararlar gündemde!

Tv8'in Sıfırıncı Gün dizisi için beklenmedik düzenleme! Adı da konusu da değişiyor! 9

TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, Sıfırıncı Gün dizisinin 5. bölümden sonra yeni adının Birinci Gün olacağını, konusunun değiştirileceğini ve yönetmenliğinin de Çağatay Tosun’un yapacağı şeklindeki kulis bilgisini aldığını paylaştı. Koloğlu, “Kendi içinde biten ve yeniden başlayan dizi’ olarak değerlendirildiğini, aynı kadro ile devam edeceğini de vurgulamakta yaptığı sosyal medya paylaşımında.