Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfırıncı Gün dizisinin yayın tarihi açıklandı, rakipleri beli oldu! Afişi ise heyecanı arttırdı!

Sıfırıncı Gün dizisinin yayın tarihi açıklandı, rakipleri beli oldu! Afişi ise heyecanı arttırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8’in uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Sıfırıncı Gün isimli iddialı dizisi için geçtiğimiz günlerde çekim aşamasına geçilmişti. Dizinin başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat yer alırken, öne çıkan rollerde Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Çolbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak gibi dikkat çeken isimler yer alıyor.

Aksiyon sahneleriyle birlikte etkileyici bir dizinin gelmekte olduğu bir süredir gündemdeydi. Dizinin çekimlerine geçilmesinin ardından yayın günü de merakla bekleniyordu. Gelen son bilgilere göre dizinin ilk bölüm yayın tarihi 28 Aralık olarak belirlendi. Böylece Sıfırıncı Gün dizisinin, Çarşamba akşamları yayınlanacağı da ortaya çıkmış oldu!

Aksiyon, macera ve dram dolu bir dizi olarak lanse edilen Sıfırıncı Gün’ün fragmanı da izleyenler tarafından beğenildi. Merakla beklenen dizide mafya ve aşkın yer aldığı polisiye hikayesi de merakla bekleniyor. İlk sahnelerinin Amerika’nın Miami kentinde yapıldığı bilinen Sıfırıncı Gün için ayrıca Arnavutluk’ta da bazı sahneler çekildi.

 

Daha sonra İstanbul’a gelen ve çekimleri devam eden dizinin afişi de geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran Sıfırıncı Gün dizisi, bundan sonra Çarşamba akşamları yayınlanan 5 diziye rakip olacak.

Çarşamba akşamı yayınlanan tv8’in bir diğer dizisi Tuzak, Perşembe gününe alındı. Aynı akşam ekrana gelen diziler ise şöyle: Star TV Çöp Adam, atv Kuruluş Osman, Fox TV Hayatımın Şansı, TRT1 Kasaba Doktoru ve Kanal D O Kız…

İşte Sıfırıncı Gün dizisinin heyecan yaratan afişi…

Sıfırıncı Gün dizisinin yayın tarihi açıklandı, rakipleri beli oldu! Afişi ise heyecanı arttırdı! 7