Ana sayfa Sosyal Medya Sonradan ortaya çıktı! Şevval Sam koronaya yakalanmış, haberi yok!

Sonradan ortaya çıktı! Şevval Sam koronaya yakalanmış, haberi yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin iki oyuncusu Eda Ece ve Şevval Sam, dizinin yapımcı firması Med Yapım’ın çıkışında gazetecilerle kısa süreli bir röportaj yaptı. İki oyuncunun covid 19 salgını nedeniyle anlattıkları dikkat dikkat çekti.

Eda Ece, kısa bir süre önce koronavirüs kapmış ve evinde karantinaya girmişti. Oyuncu, o süreci ilk kez anlattı. Ece, çok zor günler geçirdiğini, özellikle ateşinin çok çıktığını ve zorlandığını ama hastaneye yatmasına gerek kalmadan da atlattığını aktardı. Anne ve babasını yaşları nedeniyle risk grubunda olduğu için çok iyi koruduklarını da aktardı oyuncu.

Bu arada Şevval Sam da kendisiyle ilgili çok ilginç bir bilgi verdi. Sam, aslında koronavirüse yakalandığını ama hiç farketmediğini, tesadüfen kanındaki antikorun ortaya çıkması ile durumun anlaşıldığını aktardı. TV100 kameralarına konuşan oyuncu, “Ben de covid geçirmişim ama farkında değilim. Öyle de bir durum var. Çok da iyi korunuyorum. Ayakta atlatmışım. Allahtan kimseye de bulaştırmamışım. Kimseye bir zararım olmamış” diye konuştu.

Sözlerine “Birden antikor çıktı, ‘bir ay önce geçirmişsiniz’ diye. Aslında Eda’dan bir ay önce ben geçirdim” diye devam etti.

Şevval Sam, sette sürekli olarak testler yapıldığını belirtirken, oyuncunun virüse yakalandığının tespit edilememiş olması da ilginç bir durum. Oyuncu, “Test yapılıyor. Ayrıca benim boğaz pastilim, boğaz spreyim var koruyucu bir de gıdama dikkat ediyorum. Mümkün mertebe mesafeyi koruyoruz. Dezenfektanlarımız var” diyerek korunduğunu da özellikle vurgulamakta.

Sonradan ortaya çıktı! Şevval Sam koronaya yakalanmış, haberi yok! 7

Çok kalabalığa girmediğini anlatan oyuncu, herkese de tavsiyelerde bulunarak “Bu şaka değil. Sıkıntılı bir süreç. Atlatacağız ama korunarak ve dikkat ederek başkasına geçirme ihtimaline karşı korunmak öncelikle önemli. Bende varmış ve ben farkında bile değilim. Bazı insanlar asemptomatik geçiriyor benim gibi. O yüzden bana bir şey olmaz diye düşünmemek lazım. Farkında olmadan geçirip başkasına bulaştırma ihtimalini de önlemek için korumaya dikkat etmek gerekiyor” diye konuştu.

İşte iki oyuncunun röportajı: