Ana sayfa Dizi İzle Emanet 23 Nisan Cuma 165. bölüm fragmanı izle!

Emanet 23 Nisan Cuma 165. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Güçlü etkileşim, iyi hikaye ve başarılı oyunculuklar ile birlikte Emanet dizisi göz önünde olmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle buluşmakta olan Emanet’in izleyicileri içine çeken bir hikaye örgüsü ve atmosferi var… Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi de başrolün hakkını veren performanslar sergiliyor.

Emanet dizisinde bu akşam önemli gelişmeler vardı. Zühal, İkbal’i kaçırdı… Dizide gerilimin dozu iyice yükseldi. Hayranlar ise bir hayli heyecanlı bir hafta finaline doğru gidiyor. Peki haftanın finalinde neler olacak? Yani 23 Nisan Cuma akşamı 165.bölümde neler izleyeceksiniz? Yeni bölümden fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Özellikle bu akşam yaşananlara geri dönersek, bazı detaylar izleyicinin haftanın finali öncesinde kaçırmaması gereken noktaları işaret ediyor. Zuhal İkbal’i kaçırır. İkbal ise kendisi için bir çıkış yolu arar.

Zuhal’in planı sonucunda kaçırılan İkbal, kendisi için bir çıkış yolu bulmak zorundadır ancak işi hiç de kolay değildir. Emanet dizisinde gerilimi yüksek bir haftanın finali var. Gelecek hafta bu gerilimin artarak devam etmesini de bekleyebilirsiniz.

İşte Emanet dizisinin bugün yayınlanan 164.bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor