Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya fakiri, ama reyting zengini Bir Zamanlar Çukurova

Sosyal medya fakiri, ama reyting zengini Bir Zamanlar Çukurova

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın 68’inci bölümü 8-10 arası reyting oranları ile tüm kategorilerde birinci olayı başardı. Yani Mucize Doktor dizisini her alanda geride bıraktı. Geçen sezonun intikamını almak gibi bir şey. Çünkü Fox TV dizisi geçen sezon tüm kategorilerde rakibinin üzerindeydi… Ancak bu sezon işler tersine döndü.

Peki Bir Zamanlar Çukurova bu kadar büyük kitleleri ekrana toplarken, sosyal medyadaki fakirliğini ne ile açıklayacağız. Dizinin 68. bölümü için 15 Ekim Perşembe günü sosyal medyada paylaşılan ileti sayısı çok komik… Yani milyonlar ekrana toplanıyor ama kimse sosyal medyada diziyi gündeme getirmek gibi bir derdin içine girmiyor. 15 Ekim Perşembe günü için Adba’nın hazırladığı sosyal reytinglerde Bir Zamanlar Çukurova 4. sırada ve sadece 3 bin 11 ileti paylaşılmış. Ne kadar da komik bir durum değil mi? Hem de Yeni Hayat dizisinin çok düşük reytingler almasına rağmen, sosyal medyada 51 bin 166 ileti ile birinci olması, bu komik durumu perçinliyor.

Sosyal medya fakiri, ama reyting zengini Bir Zamanlar Çukurova 8

İki sezondur ATV ekranında perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, seyircinin karşısındaki 68’inci haftasında da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelerek, zirvedeki yerini korudu. Peki son bölümde neler yaşandı, izleyici neden bu kadar yoğun bir ilgi gösterdi. İşte tüm detaylar.

YAMAN KONAĞINDA BİR KEZ DAHA SİLAH SESİ!

Yılmaz ve Demir’in Adnan ile ilgili hesaplaşmalarında yine birbirlerine silah çekmelerine sahne oldu! Ancak konakta herkesi şoke eden gelişme, başka bir silah sesi ile yaşandı! Yılmaz, Demir’e silah çekmişken ve Züleyha ile Hünkar onları durdurmaya çalışırken patlayan silah, korkulu bir an ile dizinin 68’inci bölüm finali oldu!

YILMAZ VE ZÜLEYHA KAÇMAYACAK MI?

Züleyha, Hünkar ve Gülten’e veda ederek, hem sevinçle hem mutluluk gözyaşları içinde konaktan ayrıldı ama, bu kez kavuşmalarına Şermin engel oldu! Kaçacaklarını öğrenen Demir, Züleyha’nın yolunu kesince, Hünkar’ın yine duruma müdahale ettiğini düşünen Yılmaz da konağa koştu! Hünkar’ı silahıyla alıp, kulübeye götüren Yılmaz, kaderlerini değiştiren kadını alevler içinde bıraktı!

YILMAZ GEÇMİŞİN HESABINI “ÖLÜMLE” ALAMAYACAĞINI ANLADI

Yılmaz, geçmişin acılarını unutmak, hesabını sormak için, Hünkar’ı alevler içinde bıraktı ama, son anda “ben senin kadar cani değilim” diyerek, kapıyı açtı. O sırada, Fekeli de gelmişti ve Hünkar’ı teselli eden, şoku atlatmasını sağlayan o oldu.

Sosyal medya fakiri, ama reyting zengini Bir Zamanlar Çukurova 9

MÜJGAN YILMAZ’DAN VAZGEÇTİ Mİ?

Yılmaz’ın Kerem Ali’yi alıp gitmesi ile Behice ortalığı öyle bir velveleye verdi ki, karşısında Fekeli’yi buldu! Yılmaz da, son anda eve dönünce, Müjgan bir kez daha, Yılmaz tarafından olayları abartmakla suçlandı. FOlan biteni anlamaya çalışan Fikret, Müjgan’ın yaşadıklarını ilk kez ondan dinledi.

DEMİR ZÜLEYHA’DAN VAZGEÇEBİLECEK Mİ?

Demir, tüm yaşananlardan sonra, eve geri döndü ve çocukları ve Zülayha ile yeniden mutluluk oyunu oynamaya karar verdi. Ancak artık Züleyha arkasında hem Hünkar’ın hem Sevda’nın desteği ile, bu oyunda yer almak istemiyor.

SEVDA’DA ZÜLEYHA’NIN HİKAYESİNE DAHİL!

Züleyha’nın yaşadıklarını kendi hayatına benzeten Sevda, hem Demir’i bu hikayeden çıkmaya ikna etmeye çalıştı. Hem de Züleyha’nın Hünkar’ı öldürmesine engel oldu. Bu uğurda, düşmanın ayağına kadar gitmeyi bile göze aldı. İki ezeli düşman kadın, bu kez Züleyha için karşı karşıya geldiler ama ilk kez. Hünkar Sevda’ya borçlu oldu. Üstelik de hayatını borçlandı.

DEMİR VE YILMAZ BU KEZ ADNAN İÇİN Mİ SAVAŞMAYA BAŞLIYOR?

Demir, eve döndükten sonra, Yılmaz’ın Adnan’ın babası olduğunu bildiğini öğrendi. Züleyha’yı kendini sevmeye ikna edemese de, çocuklarının babası ve Züleyha’nın kocası olmaktan vazgeçmemek için, yeniden harekete geçti. Tüm Çukurova’ya, sünnet düğünü yapacağını duyurdu. Elbette bunu duyan Yılmaz da “Adnan’ın babası benim”, dilerek konağı bastı! İki erkek kozlarını paylaşırken duyulan silah sesi, herkesi şoke etti!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.