Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu!

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan 16. bölümü ile birlikte sadece reytingleri patlatmadı. Aynı zamanda sosyal medyada da çok güçlü etkileşimler elde edildi. Binlerce mesaj yayınlandı ve izleyiciler duygularını kelimelere döktü.

Ezgi Mola ve Tansel Öngel’in canlandırdıkları Safiye ile Naci karakterlerinin yıllar sonra buluşması en çok konuşulan konuydu… Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan, gerçek hayat hikayesinden senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı duyguların karıştığı bir bölüme daha imzasını attı.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar yine dizi hayranlarını çok etkileyen performanslar sergiledi. Bu isimlere Tansel Öngel de Naci karakteri ile katıldı. Safiye ve Naci aşkı sosyal medyada dizinin TT olmasını sağladı.

Naci ve Safiye karakterlerinin apartmanın üst katında buluşması ve yıllar önceki anıları tazelemeleri dizi hayranlarını da çok etkiledi. Reytingler AB ve ABC1 gruplarında 16-17 oranlarına yükseldi ki, bu 2020-2021 sezonunun rekoru olarak kayıtlara geçti.

Naci’nin gelişi ile birlikte değişmeye başlayan Safiye’nin bu hali izleyicileri çok etkiledi. Gülben de bu duruma en çok şaşıranlardan birisiydi. İşte sosyal medyaya yansıyan yorumlardan bazıları:

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 12

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 13

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 14

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 15

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 16

Sosyal medya Safiye ile Naci buluşması ile yıkıldı! Masumlar Apartmanı gündem oldu! 17

İşte 16. bölümde yaşananların detayı:

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır.

Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur. Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Masumlar Apartmanı dizisinin 29 Aralık Salı günü yayınlanan 16. bölümünün tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.