Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada gecenin galibi Ada Masalı, bir kez daha rakibine nal toplattı!

Sosyal medyada gecenin galibi Ada Masalı, bir kez daha rakibine nal toplattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV dizisi Ada Masalı her ne kadar reytinglerde çok iyi gitmese de sosyal medyada liderliği kimseye bırakmıyor. Ada Masalı dün akşam yayınlanan bölümüyle yine sosyal medya paylaşımlarının lideri olarak yerini aldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 17 Ağustos Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi yine Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Reytingleri çok parlak gitmeyen Ada Masalı’nın senaristleri bir süre önce yeni bir karar almış ve Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un canlandırdığı Poyraz ile Haziran arasındaki aşkı başlatma kararı vermişti. Dizinin dün akşam yayınlana bölümünde aşk nihayet başladı ancak bu durum reytingleri etkilemedi.

Sosyal medyada gecenin galibi Ada Masalı, bir kez daha rakibine nal toplattı! 7

Ada Masalı, buna rağmen sosyal medya paylaşımlarındaki liderliğini ise elden bırakmadı. Dün Ada Masalı hakkında gün boyunca sosyal medyada 469.546 paylaşım yapıldı.

Ada Masalı’nın azılı rakibi Kanal D dizisi Baht Oyunu da yeni bölümüyle dün akşam ekrandaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan 12. bölümünde Ada Masalı’nda olduğu gibi baş karakterler olan Ada ile Bora arasındaki aşk başladı.

Reytinglerde rakibi Ada Masalı’nı geçen Baht Oyunu sosyal medyada ise bir hayli gerisinde kaldı. Baht Oyunu hakkında dün gün boyunca sosyal medyada 292.187 paylaşım yapıldı.