Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü çift boşanıyor mu? Sedef Avcı iddialara ne yanıt verdi!

Ünlü çift boşanıyor mu? Sedef Avcı iddialara ne yanıt verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlara görünmeyen Sedef Avcı ‘Fox TV ekranlarında yayınlanacak ‘Elkızı’ dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri Muğla’nın Ula ilçesi ve çevresinde gerçekleştiriyor.

2005 yılında kendisi gibi oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlenen Sedef Avcı’da oğlu Can ve eşiyle birlikte bir süredir Muğla’da köy hayatı yaşıyor. Ünlü çift hakkında kısa süre önce boşanıyorlar iddiaları ortaya atılmıştı.

Ünlü çift boşanıyor mu? Sedef Avcı iddialara ne yanıt verdi! 7

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre İstanbul Nişantaşı’nda görüntülenen Sedef Avcı, ayrılık söylentileri karşısında suskunluğunu bozdu.  Avcı, “Hiç haberim yok bu haberlerden. Tabii ki öyle bir şey yok. Kıvanç sürekli çalışıyor ve bazen yanımızda olamıyor. Herhalde pandemide yapacak haber kalmadı diye böyle şeyler çıkıyor” dedi.

Muğla’da ki yaşantısından memnun olduğunu da söyleyen oyuncu, “İstanbul’a adapte olmaya çalışıyorum, Can’ın okulundan dolayı geldim. Bundan sonra sürekli Muğla’ya gidip geleceğim. Köy hayatına çok çabuk alıştık. Kendimize yetecek kadar ufak bir tarım da düşünüyoruz. İstanbul yaşantısı tam bir kaos içinde. Oradaki yaşam daha rahat ve sakin” diye konuştu.