Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sosyal medyanın gazabına Adanalı dizisinin Pınar’ı Tuğçe Özbudak da uğradı!

Sosyal medyanın gazabına Adanalı dizisinin Pınar’ı Tuğçe Özbudak da uğradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca başrolde yer almış, Serenay Sarıkaya da gençlik halleriyle dizi sayesinde ciddi bir tanınırlık elde etmişti.Bir döneme damga vuran yapımda 3 sezon boyunca yer alan isimlerden birisi de Pınar karakterine hayat veren Tuğçe Özbudak olmuştu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra diziye katılan ve oyunculuk kariyerine başlayan Tuğçe Özbudak, şimdilerde bambaşka bir imaja sahip.

5 estetik geçiren oyuncu, Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programındaki açıklamaları ile dikkat çekti. Özbudak, “O zaman masum bir kızdım. ‘Masumluğunu kaybetti’ diyorlar, aslında kaybetmedim, şartlar gereği ve hevesle bir takım estetik operasyonlar yaptırdım. Bunu saklamıyorum ki ben ne yaptırdıysam söylüyorum. Sosyal medya fotoğraflarla biraz da oynuyorum… Eleştirilerin nedeni bu” diye konuştu.

Sosyal medyanın gazabına Adanalı dizisinin Pınar'ı Tuğçe Özbudak da uğradı! 7

Annnesinin estetik yaptırmasına karşı olduğunu anlatan oyuncu, burnu ile başladığı estetik macerasında daha sonra dudaklarını ve dudak dolgusunu yaptırdı. Çenesine ve yüzüne de botoks uygulatan Özbudak, sosyal medyada ise ağır şekilde eleştirildiği için rahatsız…

Kendisini eleştirenlerle ilgili bir de iddiada bulunan oyuncu, şu sözleriyle dikkat çekti:

“‘Eski halin ne kadar güzeldi, neden yaptın’ yorumları çok fazla geliyor. Bazı hesaplar var magazin sayfalarına hakkımda çok kötü yorumlar yapmış, ‘bu ne hal’ tarzı şeyler yazmış. Ben de merak edip ‘bu kim, benden ne istiyor’ diye mesaj atmayı düşündüm. O kişiye tam mesaj atacağım bir bakıyorum mesaj kutumda o kişiden daha önce bana mesaj gelmiş.”