Ana sayfa Sosyal Medya Adanalı’nın Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt çok değişti!

Adanalı’nın Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mehmet Akif Alakurt,oyunculuk yapmaya 2002 yılında Kırık Ayna isimli diziyle başladı. Metro Palas, Zeynip Dalı ve Hacı dizilerinin ardından ise asıl çıkışını Sıla’daki Boran ile gerçekleştirdi.

Adanalı dizisinde Maraz Ali ile akıllara yazılan oyuncu, kısa süren Fatih dizisinin ardından en son 2014 yılında Emanet ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.

6 yıldır ekrandan uzak kalan Alakurt, doğa ile iç içe bir yaşamı tercih etti. Gözlerden uzak şekilde yaşayan ve magazinde de görünmeyen Mehmet Akif Alakurt’un son hali hayranlarını bir hayli şaşırtıyor.

Adanalı'nın Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt çok değişti! 7

Instagram hesabından elini kestiği videoyu paylaşan oyuncunun imaj olarak değişimi herkesi şaşırttı. Elini bilerek kesen oyuncunun “Hoşuma gidiyor kendime zarar vermek” şeklindeki sözleri ile şaşkınlık yarattı.

Mesleğini bıraktıktan sonra doğal yaşamdaki halleriyle zaman zaman gündem olan Mehmet Akif Alakurt, Adanalı dizisinde rol aldığı için de pişman olduğunu açıklamıştı.

Oyuncu, geçtiğimiz yıllarda “Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir” mesajı ile gündemde kalmıştı.