Ana sayfa Sosyal Medya Selin Demiratar dizilere geri döner mi diye bekleyenlere büyük şok!

Selin Demiratar dizilere geri döner mi diye bekleyenlere büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Demiratar, 2000 yılından itibaren çeşitli projelerle izleyicilerin kalbini kazanan oyunculardan birisi oldu. 1983 doğumlu olan Demiratar, 2014 yılına kadar da aktif bir şekilde projelerde yer aldı.

Ancak tam 8 yıldır hiçbir projede görmediğimiz oyuncu, sosyal medyada seyahatleri ile dikkatleri çekmişti. Hayranları ise ünlü oyuncunun yeniden setlere dönüşünü büyük bir merak ve heyecanla bekledi. Ancak oyuncunun bir daha setlere dönmeyeceği gerçeğine artık alışmak gerekiyor.

Lise Defteri dizisindeki Güney karakteri ile 2003 yılında büyük dikkat çeken Selin Demiratar, asıl çıkışını ise 2005 ile 2007 yılları arasında yayınlanan Acı Hayat isimli dizideki Nermin karakteri ile gerçekleştirdi.

Unutulmaz dizi Adanalı’da İdil olarak izlediğimiz ve akıllardan da bu proje ile hiç çıkmayan birisi haline gelen Selin Demiratar, en son 2012 ile 2014 yılları arasında Huzur Sokağı isimli dizide Feyza karakteri ile yer almıştı.

Bu projeden sonra bir daha setlere adımını atmayan Selin Demiratar, “Oyunculuğu bıraktım” diyerek de kararını duyurdu.

Selin Demiratar dizilere geri döner mi diye bekleyenlere büyük şok! 7

Katıldığı bir etkinlikte muhabirlerin sorusu üzerine Selin Demiratar, şu ifadeleri kullandı: “Oyunculuğu bıraktım artık. Emekliliğe geçtim ben. Biraz yoruldum, o tempodan yoruldum. 16 yaşında, çok küçük yaşta başlamıştım. Biraz set temposu bana yorucu geldi. O yüzden bıraktım.”

Dizilerde yer almayı özlemediğini de anlatan Demiratar, ekranda projeleri izlemeyi daha çok sevdiğini anlattı. Oyuncu, artık bu yoğun set temposuna girmeyi hiç düşünmüyor.

Belki ileride küçük rolleri kabul edebileceğini anlatan oyuncu, “Uzun saat çalışma temposu çok zor. Haftanın 6 günü sette olmak. 24 saatleri geçen saatler çalışmak yorucu aslında. Belirli bir saatten sonra artık olmuyor” dedi.

Artık yapımcılardan teklif de almadığını anlatan oyuncu, artık herkesin emekliliğine alıştığını ifade etti. Güzel bir aile hayatı yaşadığını da anlatan oyuncu, bundan sonra ancak küçük rollerde yer alabilir ama oyunculuk konusunda artık bir hedefinin kalmadığı anlaşılıyor.