Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyayı yine salladı! Hande Erçel, ayna karşısında şov yaptı!

Sosyal medyayı yine salladı! Hande Erçel, ayna karşısında şov yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi. Oyuncu sosyal medyada o kadar çok konuşuluyor ki sürekli gündemde. Yaptığı her paylaşım olay oluyor, bir anda fanlarının paylaşımı ile dikkatleri çekiyor.

Erçel’in Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi ile yükselişi sürerken, sezon finali veren dizinin teaser çekimleri için iki oyuncunun bir araya gelmesi de yine sosyal medyadaki hayranlarını coşturan bir durum oldu.

Haziran ayında yeniden ekrana dönmesi beklenen romantik komedi dizisinin çekimlerinin ise 20 Mayıs gibi başlaması bekleniyor.

Erçel, genç ve popüler bir isim olmanın avantajlarını bol bol kullanıyor sosyal medya hesaplarından. Yaptığı son paylaşımlardan ikisini aşağıda görebilirsiniz.

Maldivler tatilinden döndükten sonra, evini paylaştığı sevimli iki dostuyla bol bol oyunlar oynadı ve videolarla da hayranlarına bu anları gösterdi.

Sosyal medyayı yine salladı! Hande Erçel, ayna karşısında şov yaptı! 8

Ayna karşısında köpekleriyle bir süre poz veren oyuncu, bu paylaşımının ardından yine bir başka ayna paylaşımıyla dikkatleri çekti. Oyuncunun son dönemde moda olan ve beli açıkta bırakan bluzu ve turuncu renkli eşofmanı ile verdiği pozlar beğeni topladı.

Aynadaki çeşitli hallerini kolaj yapan Hande Erçel’in, göbeğindeki pearsing de dikkatlerden kaçmadı… İşte Erçel’in aynadaki şovu…

Sosyal medyayı yine salladı! Hande Erçel, ayna karşısında şov yaptı! 9