Ana sayfa Sosyal Medya İçine Safiye kaçan Ezgi Mola’yı, dizideki kıyafetle evinde temizlik yaparken sevgilisi gizlice çekti!

İçine Safiye kaçan Ezgi Mola’yı, dizideki kıyafetle evinde temizlik yaparken sevgilisi gizlice çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, dizide temizlik hastası bir kadını oynuyor. Yaşadığı travmatik olaylar sonrasında evinden çıkamayan, kimseye dokunamayan, herkesi ve her şeyi pis gören, sürekli temizlik yapan Safiye, ekranda etkileyici bir hikayenin kahramanı olarak Ezgi Mola tarafından canlandırılıyor.

Mola’nın sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun kendi özel hayatında da son derece titiz bir kişi olduğunu biliyor. Artık çevresindeki insanların da espri konusu yaptığı bir hijyen takıntısı var oyuncunun.

Ezgi Mola da bu durumunu saklamıyor. Evinde üç sevimli köpeği ile yaşayan oyuncu, ister istemez dökülen tüyler nedeniyle sık sık temizlik yapmakta.

Esprili kişiliği ile sevilen bir isim olan Mola’nın, kendi kendisiyle dalga geçtiğini de takip edenler biliyor. Temizliği seven bir isim olarak, sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın da diline düşüyor kimi zaman!

Aksakallı, evde temizlik yaparken görüntülediği Ezgi Mola’nın videolarını instagram hesabından yayınlıyor. Ezgi Mola da her zamanki esprili haliyle kendi durumuna gülerken, hesabından da repost ediyor.

İçine Safiye kaçan Ezgi Mola'yı, dizideki kıyafetle evinde temizlik yaparken sevgilisi gizlice çekti! 9

Yine benzer bir durum yaşandı ama bu kez bazı farklılıklar vardı. Tıpkı dizideki gibi Safiye’nin kıyafeti, saçı, ayağındaki çorabıyla görünen oyuncu, evinde temizlik yapıyor görüntülerde.

İçine Safiye kaçan Ezgi Mola'yı, dizideki kıyafetle evinde temizlik yaparken sevgilisi gizlice çekti! 10

Mustafa Aksakallı, Ezgi Mola’yı çamaşır asarken, koltukları süpürürken ve tozları alırken çekmiş. Adeta görenlere “Ezgi Mola’nın içine Safiye kaçmış!” dedirtecek bu komik anları çeken Aksakallı “Korkuyorum Safiş bizim evde. Baktıkça gülesim geliyor, sinirlerim bozuldu. Rejiden beni duyan varsa bu kızı hemen sete çağırsın” notuyla da görenlere kahkaha attırdı…

İçine Safiye kaçan Ezgi Mola'yı, dizideki kıyafetle evinde temizlik yaparken sevgilisi gizlice çekti! 11