Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir’den göbek şov!

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir’den göbek şov!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam final bölümü yayınlanacak. OGM Pictures imzalı dizinin ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül’ün birlikte kaleme aldıkları dizi, ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Başrolü önce İbrahim Çelikkol ile paylaşan Demet Özdemir, Mehdi karakterinin ölmesiyle birlikte Çelikkol diziye veda edince bu kez Engin Öztürk ile başrolde yer aldı.

Oyuncu, Erkenci Kuş dizisindeki başarılı performansından sonra yeni dizisinde de beğeni topladı. Romantik komedi dışında bu kez dramda da kendisini ispatlayan Özdemir’in yaz sezonunda ise Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçeceği biliniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından, yarın akşam final bölümünün yayınlanmasıyla bu dizi de hikayesini bitirmiş olacak. Final bölümünün fragmanında Barış ve Zeynep evlenirken, Gülbin’in de gerçekleri açıkladığı, Nuh ve Cemile’nin bir çocuklarının olacağı görülüyor.

Mutlu sonla biten dizinin setinde de mutlu bir veda partisi vardı. Oyuncuların ve ekibin hazır olduğu partiden görüntüler, dizinin çalışanlarının sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ortaya çıktı…

Demet Özdemir’in göbek attığı o anları aşağıda görebilirsiniz…

Setteki eğlenceden bir başka paylaşım da aşağıda…

Bu arada son set gününde Demet Özdemir’den karavandaki makyaj aynasından yeni bir filtre denediği videosu da aşağıda yer alıyor…

Setteki son sahnesinden önce verilen çiçeği de paylaştı Demet Özdemir…

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir'den göbek şov! 11

Instagram sayfasından ise aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir'den göbek şov! 12

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir'den göbek şov! 13

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir'den göbek şov! 14

Doğduğun Ev Kaderindir setinde veda partisi! Demet Özdemir'den göbek şov! 15