Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV çok iddialı bir dizinin hazırlıklarını başlattı!

Star TV çok iddialı bir dizinin hazırlıklarını başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV’nin diziler konusunda ne kadar şanssız olduğunu herkes iyi biliyor. Kanalın üst üste dizileri final yaptı. Babil, İyi Günde Kötü Günde, Güvercin ve Sol Yanım bu sezonun talihsiz yapımları oldu. Şimdilerde ise yayındaki Akrep dizisinin ciddi bir düşüş yaşaması ile sıkıntılar yaşayan Star TV, ayrıca Menajerimi Ara ve Sefirin Kızı’ndaki izleyici ilgisinin düşmesine de bir çare bulamadı.

Star TV’nin yeni sezonda ise iddialı diziler hazırlamaya başladığının haberleri geliyor… Bu diziler arasında en dikkat çekeni Kağıt Ev… Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kağıt Ev dizisiyle ilgili bilgiler de üst üste gelmeye devam ediyor. Her şeyden önce projenin bir hayli iddialı olduğunu ve bilgilerin de pek fazla paylaşılmama çabasının olduğunu belirtelim.

Star TV çok iddialı bir dizinin hazırlıklarını başlattı! 7

Star TV’nin kısa sürede yayına almayı hedeflediği dizinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı.. Çok iddialı isimlerin yan karakterlerde yer aldığına şahit olacaksınız. Can Nergis, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Yaşar Uzel ve Nejat Uygur gibi oyuncular ile anlaşmalar yapıldı. Bu haberleri sizlere iletmiştik. Şimdi de kadroya yeni isimlerin katıldığı belirtiliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kağıt Ev dizisine katılan oyuncularla ilgili kulis bilgileri sundu. Cemre karakterinde Helin Kandemir’i izleyeceksiniz.

Bülent Gültekin ise hikayede Çetin olarak izleyici karşısına çıkacak.

Nejat Uygur, Mert karakterinde ve İnci olarak da Tuğçe Aykut ekibe dahil oldu.

Bulut Teker ise Melisa olarak Kağıt Ev dizisinde bulunacak.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı diziyle ilgili gelişmeler yaşandıkça biz de sizlere iletmeye devam edeceğiz.