Ana sayfa Sosyal Medya Star TV dizisinde başlayan aşk sosyal medyayı yakıyor!

Star TV dizisinde başlayan aşk sosyal medyayı yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonunda Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Çocuk dizisinde birlikte rol alan İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran, rol gereği başlayan aşkı gerçek hayata taşımıştı. İkilinin dizinin finalinin ardından birlikte oldukları ortaya çıkmış ve sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile de bu iddiayı doğrulamışlardı.

Ünlü çiftin bir ara ayrıldıklarına yönelik iddialar ortaya atılsa da aşklarının dolu dizgin devam ettiğini görmek için sosyal medya hesaplarını takip etmek yeterli. Her iki isim de zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla aşklarının büyüklüğünü ve birbirlerine olan tutkularını sergiliyor.

Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu, magazincilerle röportajlarında aşklarıyla ilgili sorulara yanıt vermemeyi tercih ederken, sosyal medya paylaşımları aslında olan biteni ortaya dökmeye yetiyor.

Özel aracının arka koltuğunda sevgilisi Merve Çağıran ile sarmaş dolaş oldukları bir anı paylaşan İsmail Hacıoğlu, 2020 yılında başlayan aşklarının dolu dizgin devam ettiğini de göstermiş oldu.

Duygu Kaya Kumarki’den boşandıktan sonra Merve Çağıran ile göz önünde görüntü vermekten çekinmeyen İsmail Hacıoğlu, arabada uyudukları sırada çekilen aşağıdaki fotoğraf ile bir kez daha aşkını haykırmış oldu.

Star TV dizisinde başlayan aşk sosyal medyayı yakıyor! 7

Hacıoğlu, Zümrüdüanka dizisinden ayrıldıktan sonra Exxen’de yer alan Hükümsüz ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Merve Çağıran ise Çocuk dizisindeki Akça karakterinden sonra başka bir yapımda görünmedi.