Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarına büyük haber! Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden izlemeye çok az kaldı!

Hayranlarına büyük haber! Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden izlemeye çok az kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Tüm erkek oyuncular arasında çok farklı bir yere sahip Kıvanç Tatlıtuğ. Rol aldığı her yapımda oyunculuğunu daha da geliştirmesi, gözlerden uzak özel hayatı ve yakışıklılığı onu farklı kılan özellikleri. Uzun süredir herhangi bir yapımda izlemediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, en son projesiyle çok yakında yine dizilerde olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Özge Özpirinçci’yle başrolleri paylaştığı sıra dışı yapım Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimleri nihayet bitti. Çekimler biter bitmez Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le birlikte kendini tatile verdi.

Hayranlarına büyük haber! Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden izlemeye çok az kaldı! 9

Bu da demek oluyor ki Kıvanç Tatlıtuğ’la hayranlarının buluşmasına sayılı günler kaldı. Yakışıklı oyuncu en son 2018 yılında Show TV’de ekranlara gelen Çarpışma adlı diziyle karşımıza çıkmıştı. Ay Yapım tarafından çekilen ve yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği dizi 24 bölüm sürdükten sonra final yapmıştı.

Hayranlarına büyük haber! Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden izlemeye çok az kaldı! 10

Üç yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ, Bir Denizaltı Hikayesi adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğuna Tolga Karaçelik’in oturduğu, senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı’nın birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Netflix’te yayınlanacak.

OGM Pictures imzalı dizinin çekimleri Cunda ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun’un da yer aldığı dizi, iddialı bir proje olarak anılıyor.

Çekimleri 30 Ocak’ta başlayan ve birkaç gün önce tamamlanan dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.