Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Babil final yapmadan ah o sahneler bir gelse!

Star TV’de Babil final yapmadan ah o sahneler bir gelse!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde herkes o sahneleri bekliyor! Dizinin reytinglerinin iyi olmadığını herkes biliyor… AB grubunda biraz daha güçlense de 4’lü reytinglerin altında seyreden Babil için Star TV, büyük sabır sergiliyor. Halit Ergenç ile Aslı Enver ise dizinin yeni bölümlerinde daha çok öne çıkacak gibi duruyor.

Toplumsal mesaj vermek yerine aşk meşk ilişilerini tercih eden bir yöna doğru ilerleyen senaryodaki değişiklikler Babil dizisinin düşüşünde etkili olmuştu. Ancak diziyi hala büyük merakla bekleyen geniş bir kitle var. İzleyicilerin en çok istedikleri şey ise bir sürpriz final gelmeden önce Nihal (Ayşe) ile İrfan sahnelerinin artması…. Dizinin sürpriz ikilisi son haftalarda kendisini göstermişti. Birbirlerine karşı ilgi, izleyicinin de Babil’in yeni bölümlerini merak etmesini sağladı.

Eda ve Egemen’in planları yürürken, İrfan oğlu Deniz’i kaybettiğini görüyor… Velayet davası ise olayların seyrini fazlasıyla değiştirecek. İrfan, oğlunu geri almak adına da bir karar veriyor. O karar ne olacak, Egemen ve Eda bundan nasıl etkilenecek merala bekleniyor.

Babil dizisinin 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 18. bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. İzleyicilerin merakla bekledikleri Nihal – İrfan sahnelerinden kısa bir detay verildi.

Sosyal medyada da “İrfan ve Nihal sahneleri çoğaltılsın, çok güzel yakıştılar” şeklinde yorumlar artıyor. İzleyicileri dizide yeni cezbeden detay bu… İşte Babil dizisinin 18.bölüm fragmanı: