Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’de bir dizi daha bitti, sosyal medya gerçeği ortaya döküldü!

Star TV’de bir dizi daha bitti, sosyal medya gerçeği ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların hikayesi ile ve konseptiyle farklılık sergileyen yapımlarından birisi Menajerimi Ara projesi oldu. Yurt dışında çeşitli ülkelerde yayınlanan ve büyük başarılar elde de Call My Manager dizisinin Türkiye uyarlaması da etkileyici oldu.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu hikayenin gücünü daha da artıran başrol oyuncuları olarak öne çıktı. Dizinin son dönemlerinde Ergüder, rahatsızlığı nedeniyle yer alamadı. Ekibe Serhat Teoman’dan sonra Özge Borak da katılarak renk getirdi…

Menajerimi Ara dizisi birçok ünlü ismin de konuk oyuncu olarak ekranda yer aldığı bir yapım olarak önemli bir sınav verdi. Dizi dün akşam yani 45. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı… Menajerimi Ara’nın vedası, Star TV’nin bu sezon 9. dizisinin de yayından kalkması anlamı taşıyor…

İyi Günde Kötü Günde, Babil, Güvercin, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Sefirin Kızı, Akrep, Kağıt Ev ve son olarak da Menajerimi Ara… Star TV bu dönemde tam 9 dizisini reytinglere kurban vermek durumunda kaldı.Sefirin Kızı 52. bölüm sürdü ve planlandığı şekilde bitti. Menajerimi Ara düşük reytingler almasına rağmen iyi reklam gelirleri getirdiği için 45 bölüm devam edebildi. 26 bölüm garantisi olmasa Akrep dizisi de erken final şoku yaşayabilirdi.

Star TV'de bir dizi daha bitti, sosyal medya gerçeği ortaya döküldü! 8

Star TV’nin bir dizisinin daha ekrana veda etmesi önemli bir ders de oldu… Projele iyi olsa da verilen gün değişikliği kararlarının ve yayın günü ve zamanlamasının da ne kadar önemli olduğunu aslında bu süreçte daha net kavrama imkanı elde edildi… Star TV adına da bu süreç büyük dersler içeriyor.

Menajerimi Ara dizisinin finali en çok da Dicle ile Barış karakterlerini çok seven geniş bir kitleyi üzdü. Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın çok iyi bir dizi ikilisi olduğunu düşünen hayranlar, onlardan yeni projeler bekliyor.

Star TV'de bir dizi daha bitti, sosyal medya gerçeği ortaya döküldü! 9

Sosyal medya ortamında dizinin hayranları büyük bir destek sundu. Ancak bu durum düşen reytinglerin toparlanmasını sağlamadı. Sosyal medya etkinliğinin çok yüksek olması ama reytinglerin düşük alması Menajerimi Ara projesinin bir başka çelişkisi olarak ortada duruyor. Dizi hayranlarının bu süreçte sosyal medya üzerinden dizinin tanıtımını çok güçlü şekilde yapmaları, reytinglere pek de yansımadı.

Bu da şu gerçeği tekrar hatırlattı: Sosyal medyanın gücünün televizyon reytinglerine bir etkisi yok.