Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’de dizisi final yapan Ahmet Saraçoğlu, Fox TV dizisine katıldı!

Star TV’de dizisi final yapan Ahmet Saraçoğlu, Fox TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Hayatım isimli Star TV dizisinde Bekir karakterini canlandıran Ahmet Saraçoğlu, 1975 Ankara doğumlu ve bugüne kadar da rol aldığı projelerdeki performansı ile çok dikkat çekti.

2000 yılında setlere ilk kez adım atan oyuncu Yeditepe İstanbul dizisindeki Rüstem karakteri ile büyük ilgi gördü. Sonrasında birbiri ardına projelerde yer alan oyuncu, Yaprak Dökümü dizisindeki Tahsin karakteri ile akıllara yazıldı.

Son yıllarda; Hayat Şarkısı, Seni Kimler Aldı, Vatanım Sensin, Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde gördüğümüz oyuncu, 2 yıllık aranın ardından tekrar dizi setlerine dönüş yaptı.

Star TV’de yayınlanan ve sadece 6 bölüm devam edebilen Benim Hayatım dizisinde Ahmet Saraçoğlu’nu Bekir karakterinde izledik… Oyuncu ayrıca Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerinde de yer alıyor.

Ahmet Saraçoğlu, çok yakında çekimlerine başlanması beklenen Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar için anlaşma yaptı. Tiyatro faaliyetlerine de devam eden oyuncu, sahnede etkili performansıyla dikkatleri çekiyor.

Star TV'de dizisi final yapan Ahmet Saraçoğlu, Fox TV dizisine katıldı! 7

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel’in kadrosunda yer aldığı diziye yeni isimler dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu isimlerden birisi de Ahmet Saraçoğlu oldu. Usta oyuncu, hikayede nasıl bir karakterde yer alacak, merakla bekleniyor. Bedir Bedir ve Süreyya Güzel’in de dizinin kadrosuna son katılan isimlerden olduğu öğrenildi.