Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde üst üste 3 büyük sürpriz!

Masumlar Apartmanı dizisinde üst üste 3 büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezonda çok başarılı oldu. Ancak dizinin ikinci sezonda düşüş yaşayan izleyici ilgisini yeniden toparlayamadığını da görüyoruz.. Geçen sezona göre ciddi bir ilgi kayıbına uğrayan dizinin reytingleri yine de gayet iyi geliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonunda izleyicilerin ilgisini çekmek için üst üste adımlar atılmaya devam ediyor… Dizinin hikayesinde yapılan bazı değişiklikler ile kısır döngüden kurtulma çabalarının yanı sıra yeni karakterler ile de daha etikili ve farklı sahneler ortaya çıkartılmaya çalışılıyor.

Şimdiye kadar etkili olan bu çabalar nedeniyle de Salı akşamları dizinin yüksek bir izleyici ilgisine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Masumlar Apartmanı’nda ilk sürpriz Melisa Şenolsun’un Rüya karakteri ile hikayeye dahil olmasıydı… Oyuncunun daha proje başlamadan önce İnci karakteri için düşünüldüğü ama sonra Farah Zeynep Abdullah ile anlaşma yapıldığı da konuşuldu.

Masumlar Apartmanı dizisinde üst üste 3 büyük sürpriz! 9

İkinci sürpriz ise Aslıhan Gürbüz’ün aynı zamanda fanı da olduğu diziye katılması oldu. Sosyal medya hesabından diziyi ne kadar çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Aslıhan Gürbüz, Ceylan karakteri ile hikayede etkili bir noktaya geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinde üst üste 3 büyük sürpriz! 10

Şimdi de diziye üçüncü bir oyuncu daha katılacak. Üst üste yaşanan sürprizlere yenilerini ekleyen senaristler, Armağan Oğuz’un canlandıracağı Mazo karakteri üzerinde yoğunlaştı.

Barbaroslar dizisindeki Radko karakterinin kısa sürmesinin ardından Armağan Oğuz, dizinin üçüncü sürprizi olarak ekibe dahil oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinde üst üste 3 büyük sürpriz! 11

Şimdi herkes Mazo karakterinin kimin hayatını etkileyeceğini ve diziye nasıl bir giriş yapacağını merak ediyor.