Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de üç dizi final yapar, yeni dizi başlar!

Star TV’de üç dizi final yapar, yeni dizi başlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında bu sezon diziler konusunda bir şanssızlık yaşadığı kesin… Kanalın elinde bulunan ve sağlam duran yapımların sayısı iyice azaldı. Pazartesi akşamları Sefirin Kızı ve Pazar akşamları Menajerimi Ara iyi sonuçlar alarak yollarına devam ediyor.

Star TV, bu sezon az ve öz dizi hazırlığı yapan kanallardan birisi. Ancak arka arkaya biten dizilerinden sonra elinde iddialı pek bir yapım kalmamıştı. İlk biten dizi Güvercin oldu. 16.bölüm itibari ile final yapan Güvercin, pandemi şanssızlığı yaşamıştı. Ardından İyi Günde Kötü Günde dizisi çok iddialı başladı. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’den kurulu kadrosu ile dikkat çeken dizi, sadece 6 bölüm ekranda kalabildi.

Ardından geçen sezon büyük iddialarla başlayan, ilk başlarda çok iyi reytingler elde eden Babil dizisi, çok güçlü kadrosuna rağmen ekranda kalmayı başaramadı. 20.bölümü ile final yapan Babil’de bir araya gelen; Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta gibi isimlerin bir daha buluşması bile çok zor gözüküyor.

Star TV'de üç dizi final yapar, yeni dizi başlar! 7

Star TV, biten 3 dizisinin ardından bu akşam ekrana yeni bir yapım sürüyor. Gençlik dizisi olan Sol Yanım, nasıl reytingler alacak, ekranda kalmayı başarabilecek mi merakla bekleniyor?

Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini konu alındığı ‘Sol Yanım’ın başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimler yer alıyor.

Fragmanlar büyük ilgi gördü, ancak rakipler de çok güçlü… Sol Yanım dizisi; Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev ile reyting yarışı yapacak. TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim de yine perşembe dizilerinden birisi…

Bakalım Sol Yanım dizisi, Star TV’nin beklediği sonuçları alabilecek mi?

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak.