Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim’i bu kadar özel yapan şey Özcan Deniz’in tavrında gizli!

Seni Çok Bekledim’i bu kadar özel yapan şey Özcan Deniz’in tavrında gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özcan Deniz, İstanbullu Gelin gibi artık akıllardan çıkmayacak bir diziden sonra yeniden ekrana benzer bir hava yansıtacak bir yapımla dönecek… Star TV’de yakında başlaması beklenen Seni Çok Bekledim isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Projenin en başından itibaren hikayeyi sahiplenen, her adımı dikkatle takip eden, tüm taşların yerine oturması için, oyuncu seçimleri dahil bir çok konuda Özcan Deniz önemli bir emek harcadı. Oyuncularla ilk konuşmaları yapan ve hikayeyi anlatırken de adeta onu yaşayan bir tavır ortaya koyan Özcan Deniz, ekibi de bir hayli etkiledi.

Seni Çok Bekledim isimli dizinin Zahide’si olarak izleyeceğimiz Türkü Turan, Özcan Deniz’in bu tavrının kendisini çok etkilediğini ifade etti. İzleyici Türkü Turan’ın yakından tanıyor. Annem dizisinde Pınar karakteri ile ekran kariyerine başlayan oyuncu, Adını Feriha Koydum’da Gülsüm’e hayat vermişti. Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Nihal olarak izlediğimiz oyuncu, Dolunay dizisinde ise Alya olarak akıllarda kaldı.

Seni Çok Bekledim'i bu kadar özel yapan şey Özcan Deniz'in tavrında gizli! 8

Türkü Turan, Seni Çok Bekledim ile ilgili soruları yanıtladı. Oyuncu, “Projeyi Özcan Deniz’den dinlerken, hemen onun heyecanına ortak oldum. Yaptığı şeye bu kadar inanan insanlarla beraber aynı projede olmak çok keyifli. Rol de şimdiye kadar canlandırdıklarımdan çok farklı ve kendi içinde beni zorlayacak noktaları olduğu için kabul ettim” diye konuştu.

Bu sözler bile dizinin ne kadar titiz bir şekilde, Özcan Deniz’in kendisini vererek çalıştığı bir yapım olduğunu anlatmaya yetiyor.

Dizinin başrolünde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in uyumları da gelen görüntülere bakılır ise çok iyi. Enerjileri tutan ikilinin sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisi olması kesin… İzleyicilerin de Özcan Deniz’in projelerine olan ilgisi zaten bilinen bir gerçek.

Seni Çok Bekledim'i bu kadar özel yapan şey Özcan Deniz'in tavrında gizli! 9

Seni Çok Bekledim, daha hazırlık sürecinde bile bu yönleri ile çok dikkat çekti ve Star TV ekranında başladığında etkisi büyük olacaktır.