Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’deki Kaderimin Oyunu, kalite kokan bir dizi!

Star TV’deki Kaderimin Oyunu, kalite kokan bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında başlayan Kaderimin Oyunu dizisi için sosyal medyada yapılan yorumlar bir hayli olumlu oldu. Akın Akınözü hayranları, oyuncunun yeni dizideki ilk performanslından memnun olduklarını belirten yorumlar yapıyor.

Öykü Karayel ise yıllar sonra yeniden dizilere güçlü bir dönüş yapmış oldu. Kendini çocuklarına adayan ve terk edilen Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel, dram rollerinin iyi bir temsilcisi olarak dikkatleri çekti.

Komedi rollerine alıştığımız Sarp Apak ise dizide Mahir karakteri ile güçlü bir dram performansı sergiliyor. Üç başrol oyuncusunun da izleyicileri tatmin ettiği Kaderimin Oyunu dizininin ilk bölümü sonrasında çok olumlu bir ortam oluştu.

Star TV'deki Kaderimin Oyunu, kalite kokan bir dizi! 7

Star TV’nin son 1 yılda 10 dizisine veda ettiğini düşünürseniz Kaderimin Oyunu’nun ortalamanın biraz altında gerçekleşen reytinglerinin kötü olmadığını da bilirsiniz.

Dizi önümüzdeki bölümlerde izleyici ilgisini artırabilir ise Star TV’nin en iyi yapımı olabilir. Tabii ki genel ortalamada Kaderimin Oyunu, orta sıralarda ilgi gösterilen bir dizi konumunda görünüyor.

Dizinin ikinci yeni bölümünün sonuçları gelecek adına herkese daha net bir fikir verecek.

Sosyal medyadaki yorumlara baklıır ise izleyiciler yeni bölümü sabırsızlıkla beklilyor ve “Yıllar sonra Star TV’de kalite kokan bir dizi” diye yorum bırakıyor…

İyi oyuncu kadrosu, güçlü bir hikaye ve etkileyici çekim kalitesi ile Kaderimin Oyunu Cuma akşamları reyting denklemini de değiştirmeye aday bir dizi olarak görünüyor.

İşte 10 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan ikinci bölümden ilk fragman: