Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin acımasızca erken final yaptırdığı dizilere bak bir de Akrep’in son reytingine bak!

Star TV’nin acımasızca erken final yaptırdığı dizilere bak bir de Akrep’in son reytingine bak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV bu sezon dizilerine erken finaller yaptırması nedeniyle çok konuşuldu. Hatalı kararlar üst üste geldi, dizi hayranları isyan etti ve sosyal medyada birçok kez çığlıklar yükseldi… Ancak sonuç değişmedi. Star TV ekranında İyi Günde Kötü Günde, Güvercin, Babil dizileri üst üste erken finaller yaparak sona erdi.

Ardından ise Sol Yanım dizisi adeta gün değişikliği kararı ile harcandı. Aynı durum Akrep dizisi için de gerçekleşti ama 26 bölüm garantisi nedeniyle yapım halen yoluna devam ediyor. Seni Çok Bekledim dizisi ise geçtiğimiz hafta final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Son olarak da 52. bölümü ile birlikte 2 hafta sonra Sefirin Kızı dizisinin vedasını izleyeceksiniz. Star TV’nin özellikle Seni Çok Bekledim dizisini Cuma akşamları yayınlamak için Sol Yanım ve Akrep dizilerinin gününü değiştirip, izleyici sadakatini kırıp atması çok konuşuldu. Her iki dizide kendisine bir kitle oluşturmuş ve yoluna devam ederken alınan bu karar yıkıcı oldu.

Şimdi ise Akrep dizisi adeta erken final yapan dizilerin öcünü oluyor gibi bir reyting tablosu var. İyi Günde Kötü Günde’nin düşük denilen reytingleri bile Akrep’in son durumundan çok daha iyiydi. Aynı şekilde Babil dizisi ve Sol Yanım da fena olmayan sonuçlar alabiliyordu. Seni Çok Bekledim’i de buna dahil edebiliriz.

Dün akşam Akrep dizisi 20. bölümü ile ekrandaydı. Star TV’nin daha önce düşük bularak yayından kaldırdığı dizilerin ahı bir bir Akrep’in reytingleri ile çıkıyor…

Tüm kişilerde 38. sırada yer alabilen dizi, AB’de 85’inci olabildi ve yakında ilk 100’de bile yer alamazsa şaşırmayın.

ABC1’de ise Akrep dün akşam 42. sırayı elde etti. Dizilerini acımasızca harcayan, aldığı kararlarla izleyicileri de çıldırtan Star TV, şimdi Akrep dizisinin bu haline nasıl katlanıyor?

26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği iddiaları da doğru olmalı ki, Akrep dizisi için bir final kararı da duyulmadı.

21. yeni bölümü 6 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan Akrep, 6 bölüm daha böyle düşük oranlarla devam eder ise Star TV yöneticilerinin sinirleri fena halde zıplayacaktır. Ancak ortada bir garanti varsa, bu da Akrep’e katlanmaları gerekeceği anlamı taşıyor.

Star TV’nin iyi dizileri hızlıca harcamasının bedeli Akrep’in iyice düşen reytingleri ile belki de sektör adına önemli bir dersin alındığı bir sezon olarak akıllarda kalır.