Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü haber geldi! Annemizi Saklarken final yapıyor!

Kötü haber geldi! Annemizi Saklarken final yapıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kötü haber bu kez Star TV’den geldi. Dizinin çok iddialı gelen bir yapımı reytinglerde tutturamayınca final yapmasına karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bir süre önce Star TV’de ekrana gelmeye başlayan Annemizi Saklarken için final kararı alındı. Dizinin ne zaman final yapacağı ise belirtilmedi.

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yer aldığı dizi aslında hem hikayesi hem de karakterleriyle çok dikkat çekiciydi. Mesela bugüne kadar hep naif ve iyi kalpli karakterlerde izlediğimiz Kutsi bu kez psikopat bir adamı canlandırıyordu.

Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan ise tam anlamıyla ezber bozan bir karakterdi. Genç yaşta anne olan ve kendini zengin koca bulmaya adayan Handan, iki çocuğunu bu yolda kendine engel olarak görüyordu. Yani bu kez karşımızda çocukları için saçını süpürge eden değil tam aksine bencil bir anne karakteri vardı.

Kötü haber geldi! Annemizi Saklarken final yapıyor! 7

Ancak dizi bu özelliklerine rağmen tutmadı. Yayınlandığı ilk bölümde kötü reyting sonuçları alan Annemizi Saklarken ekibi, yılbaşında tüm diziler tatil yaparken çalışmayı tercih etmişti. Dizilerin yokluğunda meydan kendisine kalan Annemizi Saklarken reytinglerini biraz olsun yükseltmeyi başarmıştı.

19 Ocak Çarşamba akşamı Annemizi Saklarken 7. yeni bölümü ile ekrana geldi ve ne yazık ki, reytingler yine ilk dönemki gibi çok düşük gerçekleşti. Üstelik Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başarılı performanslarına rağmen.

En sonunda Annemizi Saklarken dizisinin final yapmasına karar verildi. Dizinin hangi bölümde final yapacağı ise açıklanmadı. Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği dizide Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yanı sıra Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin , Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak yer alıyordu.