Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV dizisi için şoke eden final kararı herkesi üzdü!

Star TV dizisi için şoke eden final kararı herkesi üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV bu sezonun şanssız kanallarından birisi oldu. Özellikle de diziler konusunda kanalın şansı bir türlü tutmadı. Kaderimin Oyunu dizisi dışındaki tüm yapımlar adeta kanalın hüsrana uğrattı.

Son dönemde öne çıkan ve altıncı bölümüyle de çok iyi reytingler elde eden Annemizi Saklarken isimli dizinin yedinci bölüm reytinglerinin kötü gelmesi üzerine muhtemel bir final kararı bekleniyordu. Bu karar alındı. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi final yapacak.

Star TV dizisi için şoke eden final kararı herkesi üzdü! 2

Annemizi Saklarken dizisinin bir bölüm daha süreceği ve 26 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan sekizinci bölümün final olacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, reyting düşüklüğü nedeniyle dizi için final kararı alındı.

Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin farklı konusu dikkat çekti. Özellikle de Handan karakteri ile sergilenen farklı bir anne figürü herkesin dikkatini çekti. Yaşayamadığı kendi hayatını yaşamak adına çocuklarını geri plana iten bir anne karakteri farklı bir deneyim oldu.

Star TV dizisi için şoke eden final kararı herkesi üzdü! 3

Annemizi Saklarken dizisi için final kararı alınması hayranları da bir hayli üzdü. Star TV’nin bir dizisi daha böylelikle izleyicilerine veda ediyor.

Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Daşdemir, Ezgi Gör, Güngör Bayrak gibi önemli isimleri kadrosunda yer aldığı diziyi gelecek hafta son kez izleyeceksiniz.