Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin çok iddialı dizisi sessiz sedasız ekran ömrünü tamamladı!

Star TV’nin çok iddialı dizisi sessiz sedasız ekran ömrünü tamamladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV bu sezon yayınladığı dizilerin beklentileri karşılamaması ile çok karşılaştı. Üst üste iyi projeler ekrana geldi ama izleyicilere ulaşma noktasında sıkıntılar hiç bitmedi. Star TV’yi bu sezonun şanssız kanalı olarak seçmek yanlış olmayacaktır.

İyi Günde Kötü Günde projesi tutmadı ama kanalın diziyi erken kaldıması da tartışmalara neden oldu. Babil uzayacak diye beklenirken gelen reytingler erken finali beraberinde getirdi. Geçen sezondan kalan Güvercin çok düşük reytingler alınca final yaptı. Sonrasında ise Sol Yanım dizisi iyi başladı ama final 12. bölümde geldi.

Seni Çok Bekledim isimli dizi de Özcan Deniz imzasıyla dikkat çekiciydi ama final 13. bölümde yaşandı… Sefirin Kızı dizisinin 52. bölümüyle birlikte veda etmesinin ardından iki dizi daha tutmadı…

Star TV'nin çok iddialı dizisi sessiz sedasız ekran ömrünü tamamladı! 8

Büyük bir iddia ile başlayan Kağıt Ev dizisi pazartesi akşamı yayınlanan 8. bölümü ile birlikte final yaparak sessiz sedasız sona erdi. Star TV öncesinde final duyurusu yapmadı ama sosyal medyada final olacağına yönelik bilgiler yayıldı. Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrolünde yer aldığı dizede genç oyuncu Helin Kandemir performansı ile alkış aldı.

Star TV'nin çok iddialı dizisi sessiz sedasız ekran ömrünü tamamladı! 9

Akrep dizisi için de final kararı çıktı. 25. bölümü 10 Haziran perşembe günü yayınlanacak olan dizi, 26. bölümüyle birlikte gelecek hafta son kez ekranda olacak. Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolündeki dizi iyi başlamış ama gün değişikliği sonrasında reytingler ciddi bir düşüş yaşamıştı.