Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman imaj değiştirdi, yeni projesi ortaya çıktı!

Tolgahan Sayışman imaj değiştirdi, yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi, kızı Alina’yı dünyaya getirdi. Sayışman ikinci kez baba olmanın yanı sıra kız babası olmasının heyecanını da fazlasıyla yaşadı.

Hastane önünde kameralara açıklama yapan ve mutluluğunu sergileyen oyuncunun imajı da herkesin dikkatini çekti! Sezon başında başrolünde yer aldığı Şeref Sözü isimli dizi büyük iddia ile ekrana başlarken, reytinglerin düşük gelmesi sonucunda 4 bölüm sonra yayından kaldırılmıştı.

Tolgahan Sayışman bu gelişmeye üzülmüş ve bir süre ekranda yer almayacağını, ticaretle uğraşacağını söylemişti. Oyuncunun uzun süredir de bir projesi yoktu. Dün akşam farklı bir imaj ile görüntülenen, uzayan saçları ile dikkat çeken Sayışman, hayranlarına müjde verdi.

Tolgahan Sayışman, imaj değişikliğinin bir proje için olduğunu söyledi. Ancak bu proje bir dizi değil. Bir sinema filminde rol alacağını ifade eden oyuncu, “Önümüzdeki dönemde yeni bir proje var. Bunun hazırlığı için uzattım. Sonrasında bakacağım, tekrardan kesebilirim. Uzun saç zor oluyormuş. Önümüzdeki yıl bir sinema filmi” diye konuştu.

Oyuncu, proje hakkında detay vermedi. Sayışman’ın hem ikinci kez baba olma mutluluğunu hem de yeni proje için yeni imajını videoda bulabilirsiniz.