Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin devam etmesini istediği dizi, reytinglerde adeta havlu attı!

Star TV’nin devam etmesini istediği dizi, reytinglerde adeta havlu attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Star TV ekranında yayınlanmakta olan Akrep dizisi, gün değiştirdikten sonra bir türlü düzelmedi. Reyting kaybı yaşayan, kemik izleyicilerinin bir bölümünü kaybeden Akrep için Star TV devam etmesi yönünde bir karar almıştı.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisini başrolde buluşturan dizinin gidişatı ise pek iyi değil… Dün akşam 13. bölümü yayınlanan dram projesinin hikayesine yönelik olarak yorumlar olumlu. Ayrıca başrol oyuncularının performansları da gayet iyi. Ancak perşembe akşamları çok güçlü yapımların olması önündeki en büyük engel.

Akrep dizisi ortalama reytinglerle yoluna devam ediyordu. Ancak 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 13.bölümün reytingleri ortalamanın bile altına sarktığına işaret ediyor. Star TV, diziyi yayında tutmak istese de reytinglere bakılınca bunun uzun süreli bir tavır olmayabileceği de düşünülebilir.

Star TV'nin devam etmesini istediği dizi, reytinglerde adeta havlu attı! 7

Total ve AB kategorisinde 2’li reytinglere düşen dizi sadece ABC1’de 3’lü oranlarda kalabildi. Totalde günü 17.bitiren Akrep, AB’de ise 12. oldu.ABC1 performansı da 13. olarak gerçekleşti.

Akrep dizisi için işlerin çok da iyi olmadığı, yakında bir final kararı çıkar ise de şaşırmamak gerektiğini belirtelim.

12. bölümde bitirilen Sol Yanım dizisi de Akrep ile aynı akıbeti paylaşmış ve günü değiştirilmişti. İşte bu değişiklik sonrası toparlanamayan dizi 2’li reytinglere kadar düşünce de kanal tarafından final kararı alınmıştı.

Akrep, aynı Sol Yanım gibi adeta finale doğru adım adım ilerliyor… Bakalım Star TV dizi hakkında nasıl bir karar verecek.