Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da Taner Ölmez ile Sinem Ünsal partnerliğini kim düşündüğü ise tebrik etmek şart!

Mucize Doktor’da Taner Ölmez ile Sinem Ünsal partnerliğini kim düşündüğü ise tebrik etmek şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında 2.sezonu devam etmekte olan Mucize Doktor dizisi, güçlü hikayesi ile ekran başına geçen izleyicilere çok farklı duygular yaşatıyor. Dizinin 52. bölümünde de önemli ayrıntılar vardı. En dikkat çeken ise Ezo’nun özellikle ayarladığı maskeli baloda Ali Vefa ile Nazlı karakterlerinin yaşadıkları harika anlardı.

Daha önce dizide dokunmadan dans ederek büyük ilgi gören ve sosyal medyada da olay olan Nazlı ve Ali Vefa, bu sefer de maskeli baloda benzer bir dans sahnesi ile hayranları mest etti. Birçok dizi hayranı o sahneleri izlerken, “Taner Ölmez ve Sinem Ünsal partnerliğini kim düşündü ise tebrik etmek lazım” diye içinden geçirdi.

Çünkü bu ikili adeta izleyenleri mest eden bir uyuma sahip. Nazlı ve Ali Vefa karakterlerinin harika dansı da Mucize Doktor takipçilerini çok mutlu etti. “Hiçbir oyuncu bu duyguyu bize geçiremezdi. Resmen rollerini yaşıyorlar ve yaşatıyorlar. Her sahneleri müthiş” diye yorum yapan dizi hayranları, Nazlı – Ali Vefa sahnelerinin harika olduğunu belirten binlerce yorum bıraktı.

Birçok dizi hayranı bu tür romantik ve duygusal sahnelere çok ihtiyaç olduğunu ve zaman zaman tekrarlanmasının da ilgilerinin artmasına neden olduğunu yazıyor.

İzleyiciler ayrıca Demir ile Doruk sahnelerinden de çok memnun. Bu iki karakter için “Çok eğleniyoruz, hep böyle devam etsinler” diye yorum bırakan hayranlar, iki karakterden birisinin hastaneden ayrılmak durumunda kalmasından ise endişe ediyor.

Ferman ile Beliz sahnelerinin yanı sıra, Selvi’ye yapılan jestler ile Gülin’in yalnızlık hikayeleri de izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Mucize Doktor dizisinin 11 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 53. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Ezo, Ali Vefa’yı yardıma ihtiyaç çocukların yanına gitmeye ikna ediyor. Nazlı da Ali Vefa’yı bu yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Çocukların yardıma çok ihtiyacı var. Ancak Ali Vefa için bu çok büyük ve duygusal bir sınav olacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: