Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan reyting dersi, Mucize Doktor mevzi kaybetti, Alev Alev düşüş trendinde!

Bir Zamanlar Çukurova’dan reyting dersi, Mucize Doktor mevzi kaybetti, Alev Alev düşüş trendinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor…Her şeyden önce atv’de yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisini tebrik etmek lazım. Ayrılan başrol oyuncuları ve güçlü yan karakterlere rağmen, dizinin hikayesi hiç sarsılmadı. Yeni katılan isimler de diziye güç kattı ve reytingler 3.sezonda da çok iyi seyrediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 86.yeni bölümü dün akşam ekrana geldi. Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi adeta reyting dersi verdi. Özellikle totalde 12’li reytingler ile adeta parmak ısırtan dizi,ABC1 grubunda ise 11’li oranlarda. AB grubunda biraz düşük reyting elde etse de birincilikte rakipsiz olan dizi, çok başarılı şekilde yolculuğuna devam ediyor.

Mucize Doktor dizisi ise dün akşam etkileyici sahnelerle dolu bir bölümü geride bıraktı. Ancak reytingler o kadar da etkileyici gelmedi. Bir düşüş trendi içinde olan dizi sadece ABC1 kategorisinde 7’li seviyelerde kalabildi. AB ve Totalde 6’lara düşen dizi için bir süredir bu düşüş trendinin sürdüğü görülüyor.

Mucize Doktor sadece ABC1’de ikinci sırada yer alabildi. AB ve totalde günü 3. olarak tamamladı.

Show TV ekranında bu sezonun başarılı yapımlarından olan Alev Alev de bir dönem ulaştığı reytingleri şimdilerde arıyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi 3 başarılı kadın oyuncunun sürüklediği dizinin hikayesinde ve oyunculuk performanslarında bir sorun gözükmüyor.

Ancak reytinglere bakılınca izleyici ilgisinin azaldığı da net . Daha önce 5-6 arası oranları elde eden dizi artık 4-5 reytingler ile yoluna devam etmek durumunda. Sadece totalde 5’li oranlardaki dizi AB ve ABC1’de ise 4’lü reytinglerde… Dün akşam totalde günü 7.bitiren Alev Alev, AB’de 4. oldu ve ABC1’de de günü 8.sırada bitirdi.

Akrep dizisi ise Star TV ekranında bu sezonun hak ettiği reytinglere ulaşamayan yapımlarından birisi konumunda. Gün değişikliği sonrası toparlanamayan dizi AB ve Totalde 3’ün altına geriledi. Bu da dizinin kötü gidişatını netleştirdi.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolündeki dizi için Star TV devam etme niyetindeydi ama reytingler pek de uzun süreli olmayacağını anlatıyor.

İşte 4 mart perşembe günü reytinglerde ilk 10 program:

Bir Zamanlar Çukurova'dan reyting dersi, Mucize Doktor mevzi kaybetti, Alev Alev düşüş trendinde! 1