Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin final yapan Babil dizisinin başrol oyuncusu, TRT1 dizisine katıldı!

Star TV’nin final yapan Babil dizisinin başrol oyuncusu, TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Star TV ekranında yayınlanan Babil dizisinin 20. bölümüyle birlikte final yapmasını izlemek durumunda kalan hayranlar, bir hayli üzülmüştü. Çok güçlü bir kadrosu bulunan dizi, iyi bir hikaye örgüsüne de sahip olmasına rağmen reytinglerde beklentiler karşılanamayınca final de kaçınılmaz olmuştu.

Babil dizisinde Süleyman karakterine hayat veren, daha önceki rolleri gibi yine akıllarda kalıcı bir performansa imzasını atan Mesut Akusta, yeni bir dizi anlaşması yaptı bile… Babil’e kısa bir süre önce veda eden usta oyuncu, şimdi de TRT1’in hazırlıkları başlayan iddialı dizisinin kadrosunda yer alıyor.

TRT1 için hazırlanmakta olan Teşkilat isimli dizide başrolde yer alan oyuncular arasına katılan Mesut Akusta, daha şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı. Akusta’nın daha önceki rollerini de bilenler, mutlaka akılda kalıcı farklı bir karakter ile ekrana geleceğinden emin.

Star TV'nin final yapan Babil dizisinin başrol oyuncusu, TRT1 dizisine katıldı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu da gayet iyi. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman ekipte yer alan ve anlaşma sağlanan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Çekimlerine önümüzdeki hafta Ankara’da başlanması beklenen Teşkilat dizisinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapacak.

1990’lı yıllardan bu yana özellikle sinemada çok farklı rollerde izlediğimiz Mesut Akusta, dizilerde de çok uzun süredir varlık gösteriyor. Ezel’de Komiser Serkan olarak akıllara takılan Akusta, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ise Ünsal Kemal olarak göz doldurmuştu.

Star TV'nin final yapan Babil dizisinin başrol oyuncusu, TRT1 dizisine katıldı! 9

Karagül’de canlandırdığı Kendal Şamverdi karakteri ile adeta efsaneleşen usta oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise Ekrem olarak yer almıştı. Son olarak Babil’de izlediğimiz Akusta’nın burada yer vermediğimiz daha birçok dizisi ve çok sayıda sinema filmi de bulunuyor.