Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin iki dizisinin reytingleri ‘pilim tükendi’ diyor!

Star TV’nin iki dizisinin reytingleri ‘pilim tükendi’ diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun diziler konusunda şanssız kanallarından birisi de Star TV… Şu sıralarda kanalın yeni dizisi olan Kağıt Ev çok konuşuluyor. Çekimlere başlandı ve Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu ikilisi de büyük bir heyecan yarattı. Ancak kanalın diğer yayındaki dizilerinde sorunlar sürüyor.

Pazartesi akşamları Sefirin Kızı ortalamanın biraz altında reytingleri ile yoluna devam etmeye çaba harcıyor. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin etkileyici partnerliği de izleyicileri yeniden yapıma getiremedi. Sefirin Kızı’nın dışında en güçlü dizi olarak Menajerimi Ara görünüyordu. Özellikle de AB grubunda…

Ancak Pazar akşamları Teşkilat dizisi başlayınca Menajerime Ara büyük düşüş yaşadı. Hatta dün akşam yayınlanan 30. bölümün reytingleri o kadar kötü geldi ki, Star TV, projeye gelecek sezon da devam etmek istiyordu ama işler tersine dönebilir.

Menajerimi Ara dizisinin final yapıp yapmayacağı hafta içi çok tartışıldı. Kanaldan gelen bilgiler devamı yönünde bir bakış açısına işaret ediyordu. Ancak 30. bölüm reytingleri ve sonraki haftalar da benzer sonuçlar gelir ise işler tam tersine dönebilir. Çünkü dizinin dün akşam tüm kişilerde 26. ve ABC1’de 18. sırada yer alması şaşırtıcıydı. AB grubunda da ciddi düşüş yaşandı ve 11. sırada günü kapattı.

Güvercin, Babil, İyi Günde Kötü Günde ve Sol Yanım dizileri derken Star TV bu sezon Akrep dizisinden de beklediğini bulamadı. Akrep’in 15. bölümü yine kötü reytingler getirdi… Aslında Star TV için hem Akrep hem de Menajerimi Ara iyi yapımlardı ama, bazı hatalar ve değişen şartlar nedeniyle düşen izleyici ilgisi, iki yapımı da kritik bir noktaya sürükledi.

blank

Star TV’de büyük ikilem içinde… Akrep ve Menajerimi Ara’yı devam ettirse dert, final yaptırsa bir başka dert… Neler olacağını, nasıl kararlar alınacağını çok yakında göreceğiz.