Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin Mevlana dizisinin ünlülerle dolu kadrosuna bir ünlü daha geldi!

TRT’nin Mevlana dizisinin ünlülerle dolu kadrosuna bir ünlü daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilay Deniz, yeni bir dizi heyecanı daha yaşıyor. Oyuncunun hayranları da bu heyecana ortak olacaktır. TRT için çekimleri yapılan Hz. Mevlana isimli dizinin etkileyici oyuncu kadrosuna bir isim daha katılmış oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nilay Deniz, titiz bir seçimin ardından Hz. Mevlana dizisinde Gürcü Hatun karakterine hayat verecek. Dizinin çekimlerine daha önce Konya’da hazırlanan özel platoda başlanmıştı. Çekimler devam ederken de Nilay Deniz için önemli bir rol fırsatı çıktı.

TRT'nin Mevlana dizisinin ünlülerle dolu kadrosuna bir ünlü daha geldi! 7

Mevlana dizisinde başrolde Bülent İnal yer alıyor. İlk başlarda Timuçin Esen’in Mevlana rolünde yer alması bekleniyordu. Ancak sonra işler değişti ve Payitaht Abdülhamid’deki başarılı 5 sezonun ardından Bülent İnal rol için seçildi.

Can Ulkay’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler yer alıyor. Nilay Deniz de bu kadronun arasına katılarak önemli bir tecrübe kazanma fırsatı elde etmiş oldu.

İşte Mevlana dizisinin oyuncu kadrosu. Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim, Mert Karabulut, Turgay Aydın, Can Nergis, Baki Davrak, Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan ve Haluk Piyes.