Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Nefes Nefese dizisi için uyguladığı taktik iyi gidiyor!

Star TV’nin Nefes Nefese dizisi için uyguladığı taktik iyi gidiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Nefes Nefese dizisi sağlam gidiyor!

3. bölümü dün akşam ekrana gelen Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturan dizi, tüm kişilerde 4.34 reyting ve 14.84 izlenme payı ile birincilik kürsüsüne oturdu. Dizi, AB grubunda ise 5.16 reyting ve 18.55 izlenme payı ile yine zirvede yer aldı.

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un yayına başlamasından önce izleyicilerde alışkanlık yaratmak için Ağustos ayının başında izleyici ile buluşmaya başlayan dizi, Star TV’nin başarılı taktiği ile şimdiden hayran kitlesini sağlamlaştırmaya başladı.

Diğer rakiplerinin gelmesinin ardından dizinin kendi kemik izleyicisi ile yoluna devam etme ihtimali belirdi.

Nefes Nefese 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yusuf için riskli bir sürecin başlayacağı ortaya çıktı.

Atmaca’nın Zümrüt’ün peşini bırakmamak kararlı olduğunu bir kez daha göstereceği bölümde sıra dışı gelişmeler yaşanmaya devam edecek.

4. BÖLÜM FRAGMANI

3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüya’ya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf’u (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır. Takas için söz verdiği saate kadar Rüya’yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya’yı karış karış arayıp Rüya’yı bulacaktır. Bu arada Rüya Suriye’deki Boran’a (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.

Star TV'nin Nefes Nefese dizisi için uyguladığı taktik iyi gidiyor! 7

Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriye’ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüya’nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya’ya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya’ya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya’da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya’nın peşindedir. Rüya peşindeki Yusuf ve Atmaca’yı atlatıp Suriye’ye geçebilecek mi?