Ana sayfa Dizi Haberleri 3 dizi hüsranından sonra Uğur Yücel’den diziler konusunda itiraf!

3 dizi hüsranından sonra Uğur Yücel’den diziler konusunda itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Yücel, 2017 yılında İçerde dizisinde yer aldıktan sonra 2018 – 2019 sezonuna Nefes Nefese isimli Star TV dizisi ile başlamıştı. Bu proje zar zor da olsa 10 bölüm ekranda kaldı. Sonrasında Kanal D ekranında Muhteşem İkili dizisinde kısa bir rolde yer aldı. Ardından da yine Kanal D dizisi olan Yüzleşme’de oynadı.

Uğur Yücel’in üst üste 3 dizide ve 3 farklı rolde yer alması eleştirilmişti. Hatta bu 3 dizide kısa sürede ekrana veda etti, tutunamadı.

Artık tiyatro / tek kişilik gösteri yapmak isteyen Uğur Yücel, Azınlıkta Kaldık isimli gösteriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

“Seyircinin tepkisinden farklı bir haz duyacağımı hissediyorum” açıklamasını yapan Uğur Yücel, bir de itiraf yaptı.

NTV’nin haberine göre tiyatro sahnesinden uzak kaldığı için pişmanlık duyan sanatçı, “Hata ettiğimi düşünüyorum. Dizi, film vesaire yaparken elimde hazır bir oyunum olmalıydı. Hatta bu dizi işlerini fazla uzattık” diye konuştu.

Yani ünlü oyuncu diziler konusunda hatalı kararlar verdiğini düşünüyor olmalı… Son 3 dizisi hüsranla biten Uğur Yücel, bazı meslektaşları gibi tiyatro sahnesinde yer almayı tercih edecek.

3 dizi hüsranından sonra Uğur Yücel'den diziler konusunda itiraf! 7

Yücel, “İlk gençlikte hedeflediğim edebiyat, tiyatro ve yoğun sinema ortamından uzağa düştüm. Şimdi seyircinin tepkisinden farklı bir haz duyacağımı hissediyorum” diyerek bir süre tiyatro sahnesinin dışına çıkmayacağının da mesajını vermekte.

Uğur Yücel, ‘Azınlıkta Kaldık’ adlı stand-up gösterisi için çalışmalara hız verdi.

İlk olarak 15 Ağustos’ta Ayvalık Amfi Tiyatro’da sevenlerinin karşısına çıkacak olan sanatçı , gösterisine eski Türk filmlerini izleyerek hazırlandığını söyledi.