Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası niye kısa sürede favori oldu, dizinin fragmanı ipucu veriyor!

Baş Belası niye kısa sürede favori oldu, dizinin fragmanı ipucu veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası isimli dizinin hikayesi, kurgusu ve oyuncu kadrosu izleyicileri cezbetti. Kısa sürede favori bir yapım haline gelen Baş Belası’nda başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir de çok başarılı işlere imzalarını atıyor.

Dizinin eğlenceli hikayesine tutuklu kalan dizi hayranları daha iki bölüm yayınlanmasına rağren, diziye tutkularını sosyal medya paylaşımları ile gösteriyor.4 Temmuz Pazar günü Baş Belası dizisinin 3. yeni bölümü yayınlanacak. Dizi hayranları heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

3.bölümden yayınlanan 2. fragmanda ise İpek ile Şahin karakterlerinin koridorda birbirlerine çarpması ile verilen mesaj da anlamlı. Şahin diyor ki, “Bu nedir artık ya, dizi sahnesi gibi.”

Şahin ve İpek karakterlerinin birbirlerine zıtlık içeren her hali dizi hayranlarını adeta mest ediyor. Yeni bölümde de bu zıtlığı ortaya koyan ve iki başrol oyuncusunun etkileyici performanslarıyla da öne çıktığı sahneler göreceksiniz.

Baş Belası 3. bölüm 2. fragmanında eğlenceli ve başından kalkmak istemeyeceğiniz sahneler bir biri ardına gelecek. Dizi hayranları da sosyal medyada Baş Belası’ndan ne kadar etkilendiklerini dile getiriyor.

Dizilerdeki klişelerin de eleştirilmesi izleyicilere sempatik geldi. Bu tür sahnelerin zaman zaman yinelenmesi bekleniyor… Bir dizi hayranı, “Diğer saçma aşk dizileri değil de bu dizi öne çıksın” yorumunda bulundu.

Şahin ve İpek karakterleri o kadar ilgi gördü ki, dizinin sosyal medyadaki etkileşim gücü de bir hayli arttı. Her yeni bölümün hak ettiği değeri bulmasını isteyen dizi hayranları, sosyal medyada paylaşımları ile daha çok kişiyi etkilemeyi ve reytinglerin yükselmesini sağlamayı da hedefliyor.