Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Sol Yanım dizisinde büyük ayrılık!

Star TV’nin Sol Yanım dizisinde büyük ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Sol Yanım dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İlk 4 bölüm reytinglerinin iyi gelmediği dizinin 5. bölümü 24 Aralık Perşembe günü izleyicilerle buluşacak.

Serra ve Selim karakterlerinin aşkının öne çıkacağı yeni bölüm, reytinglerde hareket getirecek mi merak ediliyor. Dizinin kadrosunda ise dikkat çeken bir ayrılık var. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sol Yanım dizisinin yönetmeni Serdar Gözelekli, yapımdan ayrılma kararı aldı.

İlk 6 bölümün çekimlerinin ardından Gözelekli, projeyi bırakıyor ve yeni bir ismin Sol Yanım dizisini kaldığı yerden devralacağı ortaya çıktı.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi olan Sol Yanım’da Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman gibi oyuncular da bulunuyor.

Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı dizi bir BKM yapımı… Sol Yanım dizisinin reytinglerinin de düşük olması nedeniyle ayakta kalıp kalamayacağı da bir başka soru işareti.