Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler var!

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, yeni yılda Cuma akşamlarını Akıncı dizisine emanet etme kararı aldı. Ağustos ayından bu yana çalışmakta olan ekip, büyük adımlar attı ve dizi çok farklı bir hikaye ve görsellikle yakında izleyicilerle buluşacak.

Hercai dizisinin 3. sezonun ortasında Pazar gününe alınması kararının ardından, Akıncı dizisinin de 1 Ocak 2021 itibari ile Cuma akşamları yayınlanacağı ortaya çıktı. Akıncı dizisi, 5 aylık titiz çalışmanın eseri… Şükrü Özyıldız, karakter için sıkı bir diyet yaparken, hatta formunu korumak için de kendini bir disiplin altına sokarken, aynı zamanda da büyük bir heyecan içinde.

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler var! 8

Kahramanlık hikayesi olarak öne çıkan Akıncı dizisinde Özyıldız, yeni bir kariyer çıkışı yaşar ise hiç şaşırmamak lazım. Büşra Develi de dizinin kadın başrol oyuncusu ve heyecanını da sık sık röportajlarında dile getiriyor.

İki ünlü ismin yanında güçlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan ve Müge Boz’dan oyuncu kadrosu, şehrini canı pahasına koruyan Akıncı gibi bir kahramanın hikayesinde öne çıkan isimler…

Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda çok iddialı isimler var! 9

Akıncı dizisinin yayınlanan fragmanları da büyük ilgi gördü.

Dizinin atv ekranına yepyeni bir soluk getirmesi bekleniyor.