Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda Aslan Burcunu uyardı; “Kazalara dikkat edin!”

Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda Aslan Burcunu uyardı; “Kazalara dikkat edin!”

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, Sizin için, uzak yolculuklar, seyahat, eğitim ve medya çalışmaları konusunda yeniliklerle dolu bir dönem başlıyor. Ancak sağlığınıza dikkat edin, sağlık problemleri bu yeniliklere engel olabilir. Bu dönemde sağlığınızla ilgili bazı köklü değişiklikler ortaya çıkabilir. Bazı Aslanlar için işten çıkarılmalar da söz konusu olabilir sizin için zorlayıcı bir etki var ancak bu sizi kent yada ülke değişikliği gibi bir yeniliğe sevk edecek.

Aşk ve çocuklar alanındaki şanslı döneminiz de sona erdi bu alanda da bir durgunluk evresi yaşanacak. Nisan ayı boyunca size önerim, partner yada çocuklarınızla ilişkilerinizde daha iyi nasıl olabilirimi araştırın. Dolunay ise yakın çevre ile ilişkilerinizde bir sonlanma yaratacak Nisanın ikinci yarısında yapacağınız yolculuklarda dikkatli olun ani ve şok edici kazalara açık olabilirsiniz.