Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’ndan ‘Kızlar annelerinin kaderini yaşar’ mesajı!

Nur Fettahoğlu’ndan ‘Kızlar annelerinin kaderini yaşar’ mesajı!

tarafından ker_def

ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmakta.

Nur Fettahoğlu’nun başarılı oyunculuğu takdir topluyor. Kardeş Çocukları dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile ilgi odağı olmaya da devam ediyor.

Dizinin 9. bölümü 24 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek. Nur Fettahoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dizinin yeni fragmanını yayınladı ve takipçilerinden destek istedi.

“Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar!” mesajıyla yeni bölümü tanıtılan Kardeş Çocukları dizisi 9. bölümünde önemli olaylar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünden detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı?

Nur Fettahoğlu'ndan 'Kızlar annelerinin kaderini yaşar' mesajı! 7

#Repost @kardes.cocuklari
・・・
“Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar!”
#KardeşÇocukları 9. bölüm ikinci tanıtımı karşınızda!
Yeni bölüm Pazar günü @startv ekranlarında!? #MehmetAslantuğ @aycabingol1 @eclipsnf @furkandic8 @afrasaracoglu @alaraturan @farukteber @goldfilmyapim

 

Kardeş Çocukları Dizisi

Star TV’nin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan gibi oyuncuların yer aldığı dizisi, sosyal medyada de ciddi bir etkileşim yaratmakta.

Gold Film imzalı dizi düşman iki kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Geçmişte yaşanan bir ihanetle düşman olan kız kardeşlerin husumeti ve çekişmesi bugünkü hikayelerini de etkiliyor. Hatta geçmişten gelen olaylarla bugün daha karmaşık bir durumun içindeler.

Umay ve Yıldırım’ın kızı olan Hayat aslında teyzesi olan Ümran’ı annesi zannediyor. Aynı Umay gibi lüks, para düşkünü olan Hayat Umay’ı tanıdıktan sonra neredeyse ona tapar hale geldi ve Ümran’ı küçük görmeye başladı. Hayat’ın bu tavırları izleyici oldukça kızdırıyor ve Umay’ın aslında onu hayatında istemeyip terk eden annesi olduğunu öğrenince ne yapacağını merak ediyor.

Umay’ın eşi Reşat’ın Umay ve Yıldırım arasındaki geçmiş hikayeyi yavaş yavaş öğrenmeye başlamasıyla olaylar karışmaya başlayacak gibi görünüyor.

Reşat’ın Umay’ın Hayat’ın annesi olduğunu öğrenmesi hatta Umay Karay’ın terk ettiği bir kızının daha olduğunun cemiyette duyulması, Yıldırım’ın da bu gerçeği öğrenmesi dizideki olayları ve entrika dozunu elbette ki daha da arttıracak.

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.